Beyler, marikaldatonun gerçek kimliğini açıklıyorum şimdi:
Mariokaldato gezegenler arası seyahat edebilen insan kılığına girmiş bir Hipokrat. Çamaşır suyu ile yıkanır ve sabun yer. Geceleyin pofuduk ayısına sarılıp uyur. Hamam örümböcüğü koleksiyonu vardır. Supermena gidyiği dat elbiseden oturu gay demiştir
@mariokaldato @Uptown Cyclist rak şok bir maşa değildir , sisteme başkaldırıştır, 4500 avroluk pisleti durdurup,ağzında cigarasıyla "bu kaç para yien ? " diyen recai dayıdır, rak şok anlayışı kapitalizme gider yapan lpgli şahindir, doğan görünümlü hacı murattır, rak şok asla bir maşa değildir ; Bir isyandır , matrixte dolanan gemlikli cumhur abidir
@Uptown Cyclist
evet felsefeyi çözdün yienim . Tahmin ettiğin gibi rak şok anlayışı derste yersiz gülene gayet yerli yerinde şaplağı vuran mutsuz ve dul fen bilgisi öğrtmeni, aslen malatyalı ama doğma büyüme avcılar-istanbullu hacer örtmendir
@mariokaldato
Abi yalnız tahmim yeteneğin müthiş ingilizce öğretmenliği okuyorum ve Malatyalıyım ve şu an Avcılar'a çok yakınım korkutucu derecede doğru :/
beyler çok ğüzel bir espiri uydurdum. hatta bir arkadaşa okudum duyduktan sonra dona kaldı, hiçbişe söyleyemedi. heralde hayran kaldı ve espiri nin orjinalliğinden kitlendi espiri şu:
çişimi yapıyom çişimi yapıyom popom kuru kalıyo neden : ee popomda don yokki ... eheheüüeüeüeehehe ehühüühhüüüü. çok süper değilmi? patent alcam @Uptown Cyclist@V3DAT@mariokaldato@Yusuf !!WOW!!