Scudo Sports

Rak şok kalkındırma ve yaşatma kulübü

rengarenk mi istiyorsun o halde linux deepin kullanacaksın. renklerine menülerine bayılıyorum. debian , xubuntu , fedora ,opensuse , puppy , mint vss bular müthiş . ve bombayı patlatıyorum. linuxta windowstaki istediğiniz programları çalıştırabilirsiniz. hemde daha performaslı wine diye program var bu işi yapan sanal windows kuruyor, ya size birçok tüyo verirdim ama burası yeri değil. müthiş para kazanabilirsiniz, azıcık launcer yaparak

@chnkrmz @chnkrmz

@V3DAT

Scudo
@??? bi ara çok araştırmıştım bu işleri. ben araştırırken her program çalışmıyor du. sonradan mı iyileştirme oldu acaba. 2011 de baya kafa yormuştum. hatta pardus bile indirmiştim.
neyse ben böyle sakin sakin takılıyom iyiyim :D

@??? Az çok merakım vardı içimdeki öküs uyandı pm atar mısın ben becerebilir miyim kurmayı indirmeyi kullanmayı ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@chnkrmz haha pardus mu ??? dur bi dakka . dostum pardus 2011 e kadar özgü birşeydin. sonra pardus 2013 çıktı . çıktı ama tubitak debian işletim sistemini alıp, üzerine duvar kağıdı koyu biz işletim sistemi yaptık diye milleti kandırıyorlardı. nahh . sen debianı çaldın. üzerine bir duvarkağını tama... madem siz yaptını menüleriniz neden yarı yarıya ingilizce idi?? linuz mintin bile türkçe oranı sizinkinden iyidi.

@V3DAT hocam şöyle söyleyeyim. biraz karışıktır kurması. dosya sitemini değiştirmen gerekiyor. takas alanı oluşturman gerek. ntfs lere kuramazsın linux. sonra kullanıma uygun masaüstü ortamı seçmen gerek. gnome , kde , yada xfce , yukarıdaki mesela xfce dir. yani ilk başta kurulu bir makineda biraz kullanman gerek?

linux virüs giremez, çökmez, donmaz. sürücü kurmak gerektirmez (yazıcıları kemreraları herşeyi kendi tanır) , programları bedavadır. aşırı hızlıdır. dünyanın süper bilgisayarlarının yarısından fazlası linux işletim sitemine sahipdir. facebook linux kullarınr. google linux kullanır. serverlerin yüzde doksanı linuxtur vsss....
linuxu kurmadan kullanabilirsiniz, yada kurarken oyun oynar internete girebilirsiniz, flas bellekten dahi kullanabilrisiniz

@???
Hiçbirsey bilmiyor muşum ben yok yapamam tşk ederim..

@mariokaldato abi cumartesi oluyor yeni seri eserin hazır mı :D

• Beğen
@V3DAT
:D nasip kısmet cnm :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@mariokaldato
Hayretler içinde bekliyoruz :D

• Beğen
@V3DAT Linux'u kurmadan bile çok rahat kullanabilirsiniz. Uygun bir USB çubuk (veya CD) ile "Live" versiyonlarını direk USB'den boot olarak çalıştırabilirsiniz.
Neredeyse bütün Linux distroları bunu destekliyor.

Örneğin, hem küçük, hem başarılı bir distro olan Lubuntu;
(link)

• Beğen
@Edip Dinçer
peki pc mizdeki donanımların filan uyumu meselesi var mı abi işlemci vs

• Beğen
@mariokaldato

Yoo. 32bit'lik versiyon her bilgisayarda çalışır. Yok 4GB'dan fazla ram var ise 64 bit'i indirebilirsiniz.
Onun dışında hiçbir sıkıntı çıkmaz.

@Edip Dinçer
güzelmiş abi pekde modern bir sistemdi arkadaşım kullanıyodu virüs derdi filanda yoktu sanırsam

• Beğen
@mariokaldato

Linux sistemlerde, sistemin köküne inebilmek için root yetkisi gerekiyor. Siz izin vermedikçe, sistemi değiştirebilecek herhangi bir şey yüklenemeyeceği için virüs ihtimali de olmuyor.

@mariokaldato

Linuxun en sevdiğim ozelliklerinden biride donanımınotomatik tanımasıdır. Windowsta yok ses driveri kur, yok ekran, yok Ethernet. Yok chipset vss... Linux herşeyi otomatik tanır ve kendisi kurar. Yazıcılar dahil. Yeni yazıcı alınca cd yi takıp uazıcının sırıcusınu kurmana gerek kalmaz

bu klubün amcı nedir öğrenebilir miyim.:)

@Edip Dinçer hocam çok tşk ederim ilk fırsatta deneyeceğim :)

@far

Amaç mı ? tek amacımız dostluk eski mesajlara göz atarsan görürsün ne demek istediğimizi:))

Aa evet müthiş sistem. Ubuntu kullandım iki günlüğüne windowsa sövüp. Ama sonra geri döndüm dayanamadım :D Klavyedeki her türlü özellik tuşunu dahil driversız buldu valla bu kadar beklemiyordum. Oyun falan oynamayacaksanız dönün linuxa öneririm :harika:

@Yusuf !!WOW!! Ubuntu kullanırsan tabi dayanamazsın. Bana göre çok kullanışsız . Unity bence facia. Ubuntu yerini xubuntu yada kubuntu deneyebilirdin. Lubuntuda olurdu. Bir önceki sayfada xubuntu ile tasarladığım madaustu resmi var

@mariokaldato mariokaldato ile süpermario oynıcam. Bilerek kirpi canavarların üstüne basıp kendi canımı azaltıp mariokaldato nun canlarını alıp ondan yüksek puan yapicam

@Yusuf !!WOW!! Yusufwow ile magazin haberleri sunicam. Yusuf 'woooww' diye ses efekti verecek. Bomba! Felan unlunun dişine maydonoz yaşışmış wooooww.. , mariokaldatodan yürek hoplatan frikikler. Wooww... Gibi

@V3DAT Vedat ile pireli köpek tüyü taricam. V3dat adının içindeki '3' tarağa benziyor.sonrada o tarağı bsrbere gediye etcemm

@chnkrmz

@Hayrettin hayrettinindi başında hıyar vurup ikiye bolcem. Hyr var

@??? Ne içtiysen bizede söyle :D

benim ismimde niye yazı yok :D

• Beğen
@chnkrmz haha :D orayı boş bırakmış sonra doldururum die :D

Geri