Scudo Sports

Radyoda DJ'lik yapan birisi, yoldaki bisikletliye ağır küfürler ediyor! (video)

@kana
O zaman bizde millete söverek vine çekelim, işte araçların zorluklarını anlatmak için.. mesela size sövelim ama sesinizi çıkarmayın anlaştık mı ?

Scudo
Arkadaşlar abartmayın. En niyahetinde bisiklet kültürünün! gelişimi adına yapılmış birşey .Yani bunun uğruna en değerli varlığınıza küfredilmesini hazmetmelisiniz. Böyle duyarlı djl'erin spor ahlakına ve gelişimine katkısı tartışılmaz.

Alper bey Hakan Gündüz'ün videosuyla sizin sinirlenip bana sövme niyetiniz aynı değil. Siz bana söverseniz gereken cevabı alırsınız. Ben küfürü savunmuyorum, garip çıkarımlar yapıp karşınızdakini sinirlendirmeyin.
Ben Hakan Gündüz'ü tanıdığım, niyetini bildiğim için kendimce durumu açıklamaya çalıştım. Sadece küfür üzerinden gidicekseniz bir yere varamazsınız.
Eğer ciddi olduğunu düşünüp karşılık vermek istiyorsanız ona ulaşmanız zor değil.
Bana küfür etmek istiyorsanız sizi tutan yok.

Adam Türkiye'deki sürücülerin bisikletçilere karşı söylediklerini anlatan bir vine çektiğini söylüyor ama doğruluğu tartışılır.

@kana
Benim orda size sövdüğümü göremiyorum. Zaten bende sövsem o adamdan bir farkım kalmaz dimi? Demek istediğim birisi size böyle küfür etse siz sesinizi çıkartmayıp bu bisiklet adına yapıldı diyip susacakmısınız? Hiç sanmıyorum.

Nasıl bir saçmalıksa hala Dj bozuntusu korunuyor. Ben yolda bisiklet süreceğim sonra birisi gelip bana küfredecek Oh ne ala memleket... Madem o kadar düşünceli RADYO PROGRAMI YAPARKEN DÜŞÜNMEK AKLINA GELMEDİ Mİ?...

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Video var mı kaydeden ?

Ben niyetten bahsediyorum. İlk başta tepki verildiği gibi ciddi bir durum yok ortada. Ciddi ciddi bir bisikletliye küfür edip dalga geçme niyetinde değil. Adamın kendisi de bisiklet kullanıyor ve bu tip sosyal konularda duyarlı. Programını dinlerseniz nasıl biri olduğunu anlarsınız. Örneğin son dönemdeki su sıkıntısından ötürü uzun süredir arabasını yıkamadığını ve herkesin bunu yapmasını öneriyor. Bu video için küfür olmamalıydı diyebilirsiniz, bu anlaşılabilir. Ancak biz de ona küfür edelim, gidip dövelim demek hoş değil. Adam amacını açıkladı ve videoyu sildi zaten. Art niyetli olsaydı böyle yaklaşmazdı.

Video : (link)

@kana

1- Videoyu silmek zorunda kaldı.
2- Videoyu bilmeyenlere izletin ve ne anladıklarını sorun.

Haklısınız, pes ediyorum. Adam bütün bisikletçilere küfür etti. Linç edebilirsiniz. Ben çekildim.

Böyle bir yorum gördüm.

Kendisi güya Bisiklet için dikkat çekmeye çalışıyor! Kuş beyinli ahmaklar bu saçma videodan etkilenip yolda gördüğü ve daha öncesinde zaten saygı duymadığı Bisikletlilere pişkin pişkin gülerek bir de sövme girişiminde bulunacak diye endişe etmiyor değilim! Bu video sadece bu ahmaklara cesaret verir!

Türk halkının bisiklete karsı tavrını anlatmak için yarın yoldan geçen bir bisikletçiyi durdurup linç edeceğim ve video çekip internete koyacağım. Çok mantıklı değil mi.?

Arkadaşlar harcadığınız saniyelere bile yazık.Sizce bu terbiyede ki bir insan için değer mi ?Velev ki bir iyi bir şey için yapsın,yaptığı düpedüz ahlaksızlıktır. İlla bir şeye dikkat çekmek istiyorsa çıkar bisikleti kendi sürer,arkadaşları da ona ana avrat küfreder

Kadir Şahin ‏@kadirah04453001 16 dk.

@djhakangunduz @vecide11 Hakan bey ben o bisikletçi yim seni & arkadaşlarını Savcılığa şuç duyurusunda bulunucam

Kadir Şahin ‏@kadirah04453001 15 dk.

@djhakangunduz @vecide11 hesabı savcıya verirsin

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
video burada

(link)

sabah bir çok yerde konu oldu.

(link)

(link)

@Mert E.Burada kendi halindeki bir insana (bisikletliye) saldırı var.

İyi o zaman ben de yer altı dünyasının ne kadar medeniyetsiz olabildiğini ironik bir dille ifşa etmek için kurgu yapayım. Dört beş tane it tutayım, bu DJ vatandaşımızı komalık etsinler sokak ortasında, ağzında diş bırakmasınlar falan. Sonra da bunu vine'da yayınlayayım. Kurgu canım nolacakkk...

Ha fiziki saldırı, ha kişilik haklarına saldırı. Temelde fark yok. DJ, kendi haline giden bir bisikletlinin kişilik haklarına saldırmış. Ne amaçla, hangi kurguyla olursa olsun, bir insana saldıramazsınız. Nokta.

Bisiklet düşmanı olmayabilir, küfürbaz olup olmadığını da bilemem, ancak (videodaki bisikletli kurgudan habersizse) kurgulayanın aşağılık biri olduğu, veya bu yaptığını akıl edemeyecek kadar maganda olduğu net.

Geri