Scudo Sports

RaceFace Zero LW Leg Guards 2012 Large beden - diz koruma - kullanılmamış

Hakan Gencer

Aktif Üye
Tepki
43
Bisiklet
Scott
Merhaba
Daha önceden M beden sipariş etmiştim dar gelmişti ve burdan bir arkadaşa satmştım. Maalesef L bedende dar geldi bu yüzden satıyorum :( sanırım XL beden sipariş edeceğim zira çok kaliteli bir ürün.
Ürün hiç kullanılmamıştır, sadece denenmiş ve ufak geldiği için satılığa çıkmıştır.

Özellikle Downhill, All Mountain, Freeride tarzı bisiklet kullanıcıları ve paten kullanıcıları için idealdir.

İnternet üzerinden chainreaction dan sipariş etmiştim ama 1 numara ufak geldi, bacak kalınlığı (üst 40-44cm - alt 35-39cm) olanlar için ideal bir koruma sağlar. Oldukça konforlu bir yastığı var, motorsiklet kullanıcı için uygun değil ama şort veya tayt ile her türlü kullanımı olur.
Ürün yazlık ve baharlık kullanıma uygundur.

Ürünün ilgili linki
(link)

Fiyat: 70 TL.
Ürünü elden çıkarmak istediğimden maliyet fiyatının %10 altındadır kargo alıcıya aittir. Elden teslim almak isteyenler için Mecidiyeköy ve Taksim arasında istedikleri noktada buluşabiliriz.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
@engin.demirçinli

evet halen güncel, istanbul dışındaydım ancak yanı verebiliyorum... PM attım irtibat bilgileri için

ilan günceldir... kur farkından dolayı oluşan fark sebebiyle fiyat zaten çok düşük kalmıştır, teklif veren arkadaşların bunu göz önünde tutarak pazarlık yapmaması rica olunur. Ayrıca ürün sağ ve sol olmak üzere çifttir...

ilan günceldir, bu olmadan downhill yapılmaz :)

Selam ben görmek istiyorum ama 2012 model yeni modellerde bile indirim var şu an epey. 60 Tl ye düşünürseniz taksimde buluşabilirizi

Geri