Scudo Sports

raceface dh aynakol,rockshox argyle 318 street maşası,nope fr sele,holyroller lastik

Uğur dönüşte senden American Classic jant seti istiyorum. :) Şu işi bir konuşalım daha oralardasın zaten. :)

Scudo
@Önder Tarım

british airways in 44kg yuk siniri var. bavulum 30kg gelmisti. donuste 30kg lik bir bavul ve yaninda bisiklet olucak. egerki kilo sinirini asmassam neden olmasin. egerki asarsam manyak para istiyolar :D

@cheyenne

evet o siyah olan jant sifir. hic kullanilmadi. ustunde supra yazmiyor ama supra ile olculeri ayni. zaten street bisikletinin ustunde geldi supra degilse bile dandik bisey oldugunu sanmiyorum. ama alex rims in sitesine girdiginiz zaman supra bh ve supra d den baska bu jant'a uyan bi jant yok.

evet arkadaslar surekli internete giremedigim icin ve internete girdigimdede saat farkliliklari oldugu icin ilani guncelleyemiyorum. ama ilan gunceldir.
masada biraz indirim yapicam. alicilar gurkan arkadasimiza ulasabilirler cunku ben surekli nette olamiyorum.

arkadaslar ilan masa ve sele ile gunceldir. holy roller lastik satilmistir raceface aynakol satistan kalkmistir.
iletisim icin ozel mesaj veya gurkan in msn ini ekleyebilirsiniz.

Geri