Scudo Sports

...Rabobank günlükleri...

Hakim Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
689
Bisiklet
Giant
Scudo
nerdeeen nereyeee 2 -3 sene önceki Hakim nerde şimdiki Hakim nerde bu bisiklet olayını bu kadar kısa sürede çözen bir Erdoğan keskin birde sen varsın,güle güle bin dostum.

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
Çok güzel. Güzel günlerde sürmeni diliyorum.

Acizane tavsiyem ; Fotoğrafların pedalların yanyana, eşit seviyedeyken çekilmesi yerine bir bacak tamamen düz, diğeri tamamen dizden kırık duruyorken çekilmesi. Malum anı dondurduğumuz için pedalların yanyana olduğu fotoğraflarda sürüş etkisi , dinamizm çok az hissediliyor bence.

Selamlar

Fotoğraflar çok güzel... Bisiklet ve bisikletin üzerindeki duruşunuz gayet estetik. Bisikletinizle birbirinizi tamamlamışsınız...

• Beğen
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :)

Kesin ekol olmussundur Adiyaman'da. Varmi baska senin gibi yol bisikleti kullanan oralarda? Guzel paylasim.

• Beğen
Kask ve gözlük haricinde her şey çok güzel. Fotoğrafta sizin duruşunuzla ilgili yorumu yapmışlar zaten daha önce, tekrarlamaya gerek yok.

O forma ve o bisiklete, en azından daha iyi bir kask gerekiyordu

• Beğen
Vay Hakim Vay...:eek: Resimlerde sana mı ??? bisiklete mi??? neye bakacağımı inan şaşırdım. Gerçekten Adıyaman'da yol bisikletinde ekol olmuşsundur. Ama ikinizde birbirinizi tamamlamışsınız. Banada nazar değmesin demek düşüyor...:in:
Paylaşımın için teşekkürler...

• Beğen
Resimler müthiş kardeşim, maaşallah, sen en iyisi cevşenin varsa takıver söyleyim nazar deymesin :)

• Beğen
Tek eksiğinin sadece kaskı değiştirmek olduğunu düşünüyorum :)

yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar :)
Kask bulamadım idarelik kullanıyorum bunu, cratoni koyu mavi gri bi kask var ama küçük oluyo satıyorum bende onu.
adıyamanda ben yalnızım maalesef :(

Var mı Adıyaman'da güzel bisiklet parkurları hatta MTB ile aşılacak rotalar?

@Kemal Caner

pek yok aslında yollar pek iyi dil mıcırlı asfalt.. mtb için normal sayılır kırsal kesim olduğu için uygun yerler bulunabiliyor..

@diavolo

SEDONA KADAR OLMASA DA :04: :04:

Geri