Scudo Sports

R501 Janta Mıknatıs Takılmıyor.

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
R501 jantıma mıknatıs takmak için uğraşıyorum ama çözümünü bulamadım. Mıknatıs maşaya bakacak şekilde taktığımda tel çok kalın geliyor ve mıknatısın arka kapağı kapanmıyor haliyle vidayı sıkamıyorum. Ancak mıknatıs bisikletin ön tarafına yani gideceğimiz tarafa bakacak şekilde takılıyor. Böylede sensör okumuyor. Teller in 2 kesiti birbirinden farklı kalınlıklarda olduğu için böyle bir sorun çıkıyor. Herhangi bir yapıştırıcıda kullanmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
Tele uyumlu küçük boyutlu neodyum mıknatıslar gayet iş görür. Yapıştırma vs gerektirmez, telden çıkıp düşme, ya da kayma olasılığı yok.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
https://i.hizliresim.com/yVy0z7.jpg https://i.hizliresim.com/Wbl7GN.jpg https://i.hizliresim.com/3AXEpr.jpg

@Murat Cömez Cevabınızı bekliyorum.

Sorun senin janttelerinde. Aero teller odugu icin takamiyorsun. Ya elindeki miknatisi uydurarak takasin yada aero teller uygun bir mik´natis alman gerekiyor.

1. elindeki miknatisin acik olan kismini hafif genisleteceksin ve takacaksin
2. sunlardan birtane almalisin
31CHttx329L._AC_UL160_SR160,160_.jpg
516pRTGPb4L._AC_UL160_SR160,160_.jpg
689_1_3044.jpg

Yuvayı genişletiyim o zaman.

İşlem tamam. Maket bıçağı ile yuvayı genişlettim, gayet güzel oturdu yerine. Teşekkürler.

(link)

Şu işinize yarar sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Bende Assize As880 km saati aldım hiçbirşeyi uymuyor gidona kısa oluyor onu kelepçeyle kesip yaptım mıknatısı zaten uymuyor tele benimkide aero tel onuda satın alıp hallettim diyelim maşaya takılan sensörde yuvarlak demire yapışmak için çok kıvrımlı oda durmuyor kayıyor onuda bişekilde hallederim ama bana ucuz mıknatıs önerirmisiniz.

@zubeyr gun

arkadaş yukarıda öneride bulunmuş,linkte koymuş buyurun

(link)

@zubeyr gun
Mıknatısın yuvasını arkadaş gibi genişletip bi şekilde kolayca uydurabilirsiniz
Sensörün de altına kalın çift taraflı bant ile çok rahat sabitler iki de cırt kelepçe taktınmı yerinden oynatamazsın

@MuratHan Abi bu mıknatısları yapıştırmadan nasıl sabitleyeliriz tellere.

Mıknatıs yuvası tamamen demir malesef yapamam.

Sayaç konusunda Tchibo'yu takdir ediyorum. Mıknatısı elle sıkılır şekilde yapmışlar ve iki farklı tel kalınlığına göre yuvası var. Yetmemiş, aleti sabitlediğimiz plastik kelepçeleri çok kullanımlı yapmışlar. Standart kelepçeyi sıkıp fazlasını kesersin, bir daha da açamazsın. Sökmek için kesmen gerekir. Başka bisiklete aktarmak çok kolay olsun diye gevşetilip çıkartılabilen modifiye kelepçe gönderiyorlar paketle.
Ancak şu an stokta yok. :)

Dosyalar

• .jpg[1].jpg
    .jpg[1].jpg
    30,1 KB · Okunma: 10
Biraz kaba bir miknatis jant da aero.olunca haliyle uymasi icin o plastik kismin icini maket bıçağı ile janta uydurabilirsin hatta azcik incelterek daha uyumlu halede sokabilirsin. yenisini alma boşa

Geri