Scudo Sports

r2-bike

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.959
İsim
Hakan Engin
Bildiğim kadarıyla Almanya'da bulunan bir site. Daha önce hiç alışveriş yapmış olan, deneyimi olan var mı acaba ?
Forumda aratma yaptım pek bu siteyle ilgili bir şey yazılmamış. Güvenilir bir siteye benziyor ama yine de araştırmak istedim, daha önce hiç alışverişim olmamıştı buradan.

• Beğen
Tepkiler: Çakmasprinter
Scudo
Benim devamli alisveris yapdigim ve sonuna kadar güvendigim bir site.
Almanyada nerdeyse tüm bisiklet ile ilgili kisiler ve bisiklet magzalari dahil (link) , (link) , (link) , (link) , (link) ye güvendikleri kadar (link) güveniyorlar.

(link) ve diger link verdigim siteleri kesinlikle tavsiye ederim. Rose Bike'yi sevmesemde güvence konusunda yinede digerleri gibi güvenilir bir sitedir.

Umarim benim ve tüm almanyanin güvencesi size güven kazandirir.

Almanyada nerdeyse tüm bisiklet ile ilgili kisiler ve bisiklet magzalari dahil (link) , (link) , (link) , (link) , (link) ye güvendikleri kadar (link) güveniyorlar.

(link) ve diger link verdigim siteleri kesinlikle tavsiye ederim. Rose Bike'yi sevmesemde güvence konusunda yinede digerleri gibi güvenilir bir sitedir.

Konuyla alakasız ama Rose Bike'ı sevmeme nedeniniz nedir?

Bahsettiğinzi sitelerden sadece (link) kullandım. Bizdeki ismi (link) Sitenin en sevdiğim yönü bulunduğum ülkedeki firmalara karşın çok ucuz olması, hızlı şekilde kargolama yapması daha önemlisi ise gümrük ve kargo ücretlerini kendilerinin ödemesi. :)

R2 bike ‘dan alışveriş yaptım , herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatları biraz pahalı fakat diğer sitelerde bulunmayan extreme ürünler var

• Beğen
Tepkiler: ratm
Geri