ratm
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.959
- İsim
- Hakan Engin
Konuyla alakasız ama Rose Bike'ı sevmeme nedeniniz nedir?Benim devamli alisveris yapdigim ve sonuna kadar güvendigim bir site.
Almanyada nerdeyse tüm bisiklet ile ilgili kisiler ve bisiklet magzalari dahil (link) , (link) , (link) , (link) , (link) ye güvendikleri kadar (link) güveniyorlar.
(link) ve diger link verdigim siteleri kesinlikle tavsiye ederim. Rose Bike'yi sevmesemde güvence konusunda yinede digerleri gibi güvenilir bir sitedir.
Umarim benim ve tüm almanyanin güvencesi size güven kazandirir.
Digerlerine karsilik pahali olmasini sevmiyorum ama yinede 3-4 defa alisverisim olmustur ve kesinlikle hic bir sorun yasamadim.Konuyla alakasız ama Rose Bike'ı sevmeme nedeniniz nedir?
Bahsettiğinzi sitelerden sadece (link) kullandım. Bizdeki ismi (link) Sitenin en sevdiğim yönü bulunduğum ülkedeki firmalara karşın çok ucuz olması, hızlı şekilde kargolama yapması daha önemlisi ise gümrük ve kargo ücretlerini kendilerinin ödemesi.Benim devamli alisveris yapdigim ve sonuna kadar güvendigim bir site.
Almanyada nerdeyse tüm bisiklet ile ilgili kisiler ve bisiklet magzalari dahil (link) , (link) , (link) , (link) , (link) ye güvendikleri kadar (link) güveniyorlar.
(link) ve diger link verdigim siteleri kesinlikle tavsiye ederim. Rose Bike'yi sevmesemde güvence konusunda yinede digerleri gibi güvenilir bir sitedir.
Umarim benim ve tüm almanyanin güvencesi size güven kazandirir.