Scudo Sports

"R"üya Bisiklet...

Scudo
Gerçekten başlıktaki gibi "rüya" gerçekleşmiş...
Hayırlı olsun.... Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
Hayırlı olsun. maşallah diyelim. Lx setinde yakıyor hani. Sıra ufak aksesuar ve kompanentlerde sanırım.
Günlerden cumartesi, İstanbul keşfedilecek yerleriyle bekler, bizede bekletmemek düşer.

• Beğen
Hayırlı uğuru kazasız belasız sürmen dileğim ile arkadaşım. :)

Bu arada da facebook'da ki Giant-TR topluluğuna da göz atmanı bisikletinin foto.larını koymanı isterim..
Saygılarımla....

(link)

• Beğen
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Gördüm ki beklediğime gerçekten değmiş. beğenmeniz beni gerçekten duygulandırdı çünkü gerçekten sabırla ve özenle topladığımı düşünüyordum, yanılmamışım; değmiş.
Resimler cok aceleye geldi bi de onun için böyle ruhsuz resimlerini koyabildim. yoksa ilk cross umu da mükemmel bir şekilde gerçekleştirdim ama dağda tepede pek resmini cekemedim.Kadro normalde Giant ın Çin fabrikası yapımı fakat bana Usa dan geldi. fiyat konusunu soran arkadaşlara ise malesef bir şey söyleyemiyorum. ama kadroyu sahibinden aracılığıyla Tan isimli satıcıdan alabilirsiniz.
Genel olaraksa tam istediğim gibi bir bisiklet oldu. gerçekten cok rahat ve akıcı.Daha az önce zevkli bi 50 km yol yaptım; bacaklarımda tatlı yanmalar daha taze:)
bu arada malum yurt hayatı internete pek giremiyorum yoksa her birinizin yorumuna ayrı ayrı dakik cevaplar vermek isterdim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim.en kısa zamanda yeni resimler eklemek istiyorum.

Daha iyileri sizin olur umarım.

Bu arada :
@Metehan Mendi
Evet selenin burnu havadaydı ama düzelttim şu an sorun yok.Takımlar sağlam şükür :) ;)

@Görkem Kılınç
Teşekkür ettim, en kısa zaman koyarım inş.

kadroyu benden aldı
yakında bir arkıma bir tanede mavisinden kurcaz
kendimede bu kadro ile yakında dt swiss maşa ile kurcam resimleri paylşırım

ilgilenenler
sahibinden.com üzerinden ulaşabilrsiniz

Uyumu yakalamışın..güzel makina olmuş..İyi sürüşler..:):):)

• Beğen
Geri