gurol Forum Bağımlısı Kayıt 15 Eylül 2004 Mesaj 1.664 Tepki 2.758 Şehir İzmir 29 Nisan 2010 #21 @Ali GelirAçtığınız konuları keyifle takip ediyorum. Yarışma kültürü için söyleyecek lafım yok haklısınız. Madem bu açıdan bakıyorsunuz, hazırlanın Fethiye tırmanma yarışında görüşelim, yarışalım. Yapmak isteyenlere örnek olalım. Tepkiler: murat ağırdilli ve Cem Unden
@Ali GelirAçtığınız konuları keyifle takip ediyorum. Yarışma kültürü için söyleyecek lafım yok haklısınız. Madem bu açıdan bakıyorsunuz, hazırlanın Fethiye tırmanma yarışında görüşelim, yarışalım. Yapmak isteyenlere örnek olalım.
C Cem Unden Forum Bağımlısı Kayıt 12 Şubat 2010 Mesaj 3.435 Tepki 5.228 Şehir İzmir 29 Nisan 2010 #22 @gurol Vaktim yok beyefendi , işimin başında olmak zorundayım , performansım da yetmez . Benim hayalim önce yıldızlar seviyesinde bisiklet takımı kurmak ve onu desteklemek. 2-3 sene içerisinde gerçekleştiririm inşallah.
@gurol Vaktim yok beyefendi , işimin başında olmak zorundayım , performansım da yetmez . Benim hayalim önce yıldızlar seviyesinde bisiklet takımı kurmak ve onu desteklemek. 2-3 sene içerisinde gerçekleştiririm inşallah.
M M.Kaba Forum Bağımlısı Kayıt 25 Ağustos 2009 Mesaj 717 Tepki 677 Şehir sanane 3 Mayıs 2010 #23 açtığınız konuları merakla okuyor hayretler içersinde kalıyorum devamını heyecan ile bekliyorum paylaşımınız için teşekkürler Tepkiler: Cem Unden
açtığınız konuları merakla okuyor hayretler içersinde kalıyorum devamını heyecan ile bekliyorum paylaşımınız için teşekkürler
M murat ağırdilli Daimi Üye Kayıt 17 Haziran 2007 Mesaj 219 Tepki 286 Şehir adana 4 Mayıs 2010 #24 bir mekanikçinin rüyası adamlar bu işi çok çok aşmışlar Tepkiler: Cem Unden
M murat ağırdilli Daimi Üye Kayıt 17 Haziran 2007 Mesaj 219 Tepki 286 Şehir adana 4 Mayıs 2010 #25 @gurol çok doğru bir konu zamanı ve durumu olan arkadaşlar arkanızdaki gençleri teşfik edin Tepkiler: Cem Unden