Scudo Sports

Pumanın Yaptığı Çalınacağı Zaman Kendi Parçalayan Bisikleti

Zeki Dönmez

Daimi Üye
Tepki
272
slm puma frimasının yapmış olduğu bu bisiklette bisikletin üstüne monteli özel bir kilit sistemi kullanılmış kilidi kesmeye kalktığınızda yada şifresini yanlış girdiğinizde bisiklet 3 parça olup dağılıyor bisikleti birleştirmek için servisine götürüyormuşsunuz ayriyeten taşınması kolay olsun diye bisikleti 2 ye katlayarak her yere rahattlıkla götüre biliyorsunuz .(link) :D :D :D :D

Scudo
Bunu calmaya kalkanın halını gozumun onune getırdım de :) adam kalpten gıder heralde, bırden paramparca bır bısıklet olunca, ılgıncmıs cıdden.

bisikletın fr&dh varsa alalım bır tane surerken 3 e ayrılmaz demı abı buuu...sımdı alsak servısıne mı goturecez bu parcalanırsa tr varmı kı servısı?

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
çalınmayla olan ilişkisini çözemedim

paylasım ıcın tesekkurler
bence almaya deger bı bısıklet degıl. resme bakarken bır de fıyatına bakın :) ;)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
çok ilginç ama bir o kadar da güzel bir tasarım ..
paylaşım için tşkler..:cool:

peki bisikleti parçalar halinde kaçırmak daha kolay olmaz mı.yani hırsız açısından çok büyük bir avantaj olabilir :D eğer arabası varsa tabi...

süper birşey yaa bizim bisikjletlere de yapmak lazım katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum süper yaa.

bu şeye benzemiş;

bir markanın ürettiği bir çeşit para çantası, eğer çalınırsa ve kilitleri zorla açılmaya kalkışırsa içindeki paralara boya püskürtüyordu ve paraları değiştirebilmen için tek yer de merkez bankalarıdır :D

güzel bi çalışma olmuş, meraklıları olur illaki..

İyide verilen sayfadaki yazıyı okudum ne bölünmeyle ilgili bir yazı var ne de hırsızlıkla ilgili bu bisiklet sadece katlanabilen bir bisiklet.

Yani verdiğiniz haber uydurma olmuş kusura bakmayın. Zaten resme bakınca öyle bir düzeneğin olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz, sıradan bir katlanan bisiklet.

kendi sayfasına girip okursanız detaylı açıklamaya ulaşa bilrsiniz geçen ayın sutff dergisinde de çıktı aciliyetten ol inki koydum konuyu iyice araştırmadan uydurma diyemezsiniz yorum yapmak için yorum yapmayın kırıcıda olamayın mümkünse ( google diye bişey var )
SAYGILARIMLA

Geri