Scudo Sports

Puanlı sorular

Scudo
Aynı şekilde ben de düşmüştüm;ama bende kask yoktu malesef.:( Çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun hakan abi.. ben de bundan önceki bisikletimle hayatımdaki en büyük kazayı bu şekilde bir mazgala girerek yaptım.. o zamanlar 13 yaşındaydım sanırım:) saatim gözlüğüm kırıldı, ellerim dizlerim dirseğim her yerim kan içinde kaldı.. ellerimdeki izler hala duruyor!:( ve kaskım da yoktu!!:( E tabi o zamanlar kask falan neymiş haberim bile yoktu.. Yol da bildiğim bir yoldu.. ama ufacık bir dikkatsizlik sonucu öyle bir kaza geçirmiştim.. Bisikletimin kadrosu maşa ile bağlantının olduğu yerden kopmuştu:( Neyse Allahtan büyük bir şey olmadı.. Kaskımın olmayışı büyük yanlış ama şans işte kafam yerinde:) Tekrar büyük geçmiş olsun abi(gerçi konu biraz eskimiş ama yeni gördüm).. Selamlar..

cok gecmiş olsun,

bu yollarda bulunan mazgallar hepimizin başbelası. bende düzenli olarak UKOME(ulaşım koordinasyon merkezi) ve belediyenin beyaz masa servisine şikayette bulunuyorum. belediye'ye bir şekilde varlığımızı hissettirmemiz gerekiyor.

inşallah sesimiz duyarlar.

Geri