@Yağız Gökmen Çin işi formaları tercıh etmeyın. Sadece goruntusu ıcın para vermıs olursunuz.Yurtdısında da cok az farkla alabılecegınız kalıtelı formalar mevcut.Örnek vermek gerekırse su sıtelerde de guzel ve cokta pahalı olmayan formalar satılıyor.İstersenız ınceleyebılirsinız.
@avanak_abdi
Bike discount değil de, bike components' den aldım.Aynı şekilde benim sipariş de 7 şubatta Almanya'dan çıkmış, hala bekliyorum bir değişiklik yok.
Benim de 3 şubatta DHL ile Almanya'dan çıkan paketimden hala haber yok. Takip numarasını yazdığımda sadece 3 şubattaki Almanya'dan çıkış hareketi gözüküyor. Sonrası muamma.
7 şubatta Almanya'dan yola çıkan siparislerim bugün Turkiye'ye girmiş sonunda. Aynı tarihte Almanya'dan sipariş bekleyen arkadaşın da gelmiştir sanırım ürünleri.
Evet bende şimdi kontrol ettim benim paketim de UKİM'e giriş yapmış. 3 şubatta Almanya'dan çıkan bir paket 22 gündür nerede bekler? Kamyonla dolaşa dolaşa mı geliyor? Yoksa UKİM'de bir odada mı günlerce bekliyor?
Ne yeni yıl karmaşasıymış arkadaş, Aliexpress ten yaptığım son 5 alışveriş elime ulaşmadı. En yakın tarihli ürünün sipariş tarihi üzerinden 2 ay geçti. Bir daha takipsiz postalı alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
29 Ocak'ta wiggle'dan verdiğim sipariş (takipsiz) hala gelmezken, 19 Şubat'ta merlin'den verdiğim sipariş (takipli) an itibariyle elimde. Umarım sıkıntısız şekilde şu wiggle'dan verdiğim sipariş de elime geçer.
10 gün kadar önce iki ürünü(pedal ve ayakkabı) 75€'yu geçmemesi için iki ayrı sipariş vererek Wiggle'dan aldım ama hiç bir barkod numarası vs. yok. PTT'nin bir numarası vardı telefon edince isimden bulabildikleri ama bulamadım internette. Bilen var mıdır?