Scudo Sports

PSI Ölçer

@chnkrmz Aynen abi ya petrolde adam sordu neden o kadar hava basıyorsun yanlış mı ayarladın dedi bende yok dedim bunlara bu kadar basılıyor dedim. İnanmadı, lastiğin yanındaki min-max psi değerlerini gösterdim ikna olmadı. O diyor kamyon lastiği mi?:D

Scudo
@chnkrmz

HahHAHAHAHAHAHSDFGHDSA

@Hastateker selam 2 pompa kullanıyorum birisi kadroda yanımda geziyor. Acil durumlarda eve yada bisikletciye gidene kadar 50 psi' a kadar hava basıyor. Diğeri evde uzun turlar öncesi yada indiğini hissettiğim durumda zorlandamadan 120 psi basabiliyor. böyle bir kombinasyon ihtiyacınızı bence karşılar.

kadroda gezen pompa ; (link)

evde görev bekleyen canavar : (link)

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
@mersault
Teşekkür ederim ilginizden dolayı.
Ben de sizin gibi düşündüm ama biraz daha farklı.
Topeakın turbo morph pompası var fiyatı biraz fazla. Ama hem yanımda gezdirebilirim kadroya bağlayabilirim. Hem de evde ayak pompası gibi hızlıca hava basabilirim.
Teşekkür ederim sağ olun

• Beğen
Tepkiler: mersault
87 psi hava basabilen el pompası var. Pompa hava basamadığı zaman 87 psi olmuştur, zaten.

@omerkaratas

Acaba b twinin pompasınimi kullanıyorsunuz

@omerkaratas doğru dediniz ama o pompaların üzerlerinde belirtilen maksimum değerler hangi ebat lastiğe basılmış? Belki de 21cc lastiğe bastı, daha yüksek değer yazabilmek için. Çok oynanabilir, güven vermeyen değerler. El pompalarının üzerlerinde yazan değerleri basabildiklerine pek tanık olamadığım için aşırı güvensizim. Üzerinde 120 PSI yazıyor, 70'i göremiyorum. Artık basılamayacak hale geliyor pompa, lastiği elimle kontrol ediyorum adeta jelibon kıvamında :snzdglsn::acpsnr:

Ben bu yüzden "bu pompanın üzerinde 87 yazıyor, sonuna kadar basarsam 87 olur" fikrine katılamıyorum malesef. Çünkü gerçeği yazmıyorlar :snzdglsn:

Topeak'in RaceRocket HP el pompası var max 160 psi basıyor(muş)
(link)

Türkiye'de de satılıyor ürün.

Kaç basabildim derseniz:

Schwalbe Airmax Pro Lastik Basınç Ölçeri ile kontrol edebilirsiniz.
0.1 PSI yanılma payı varmış (öyle diyorlar:))

(link)

@AliÇimen bende yol bisikleti var. 110-125 psi arasi. Pompa alamadim Petrolde aparatsiz hava basilabiliyor mu lastige?

@muratokan Hayır yol bisikleti siboplarına uymuyor. Ancak dönüştürücü aparatlar var ince sibobu araba sibobuna çeviriyor o şekilde basabilirsiniz

@muratokan

Basit dönüştürücüler var var scharader (araç) sibobuna dönüştüren.

(link)

(contalı olsun)

df28da8585b54567abbdaffc65d2c72a.jpg

presta-schrader-sibop-donusturucu-adaptor-790-P-ORG.jpg

İyiymiş, 1 liraya al, 10 liraya sat. %900 kar et. Sonra işler kesat diye ağla dur. Esnaflık bu işte, ticaret bu

10.png
11.png

Görseldeki en düşük sipariş 1000, kafa karıştırmasın. 10'lu, 5'li hatta 2'li satılanlar da var, fiyat hemen hemen aynı
(link)

@Taner James
4 e buldum kargo da kampanyalı bu sıralar hepsiburadada.
Aliexpresste 5 i 1 dolar gerçi.
(link)

@halil halil doğrudur
ama + kargo masrafı ile yine aynı hesaba gelebilir :)

Ben bunu alip sibopa takacagim ve sabit kalacak degil mi?

@muratokan benzin istastonunda doldurmak için işin bitince çıkarabilirsin.

Geri