Scudo Sports

prowell marka kaskm elimden yere düştü kullanmaya devam etmelimiyim

Tepki
10
Gecenlerde başka bir kask konusu acmistim zaman darlığından oradaki cevap veren arkadaşlara cevap yazamadim kusura bakmasınlar neyse konuya geleyim

Dün eve girerken kaskim gidonda asılıydı birden nasıl olduğunu anlamadan mermere düştü üst tarafından şimdi bu kaskı kullansam yine koruma saglarmi bir kaza durumunda yoksa değiştirmelimiyim

Scudo
o mesafeden düşünce hasar gördüyse çöpe atın gitsin. ki sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hocam o kadar mesafeden kask düşüp te hasar alırsa yak o kaskı.;)

Prowell bende de var şu ana kadar çok düşürdüm,sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
motorsiklet kaskında durum böyle bence içine balkabağı koyup, "hepiy helıvın" deyin

• Beğen
yukarıdaki kaskı evde yağ, un, su, şeker kullanarak kendiniz de yapabilirsiniz.

ben de prowell kullanıyorum, her gün düşüyor tangır tungur, bir de yuvarlanıyor şerefsiz.
ona rağmen kullanıyorum. düşün yani :)

• Beğen
Bisiklet kaskini bilmem ama motosiklet kasklari icin bu durum tehlikelidir. Bir motosiklet kaskini yere dusurmeniz veya 1 yildan uzun sure kullanmaniz degistirmeniz icin yeterli bir sebeptir. Gozle goremeyeceginiz kilcal catlaklar bir kaza aninda yeterli koruma saglamayacaktir. Ancak bisiklet kasklarinda ise yapi biraz daha farkli,dis kabuk dayaniklilik sağlamak icin değil gorsellik icin kullaniliyor olabilir. Sonucta dikkatli olmak lazim bir kere ise yaramasini bekledigimiz bir ekipman. İnşallah ise yaramak zorunda hic bir zaman kalmasin ☺

Düşmesi bir yana, mümkünse prowell kullanmayın, kendisi yoğurt kasesinden hallice bir kasktır. Eğer bütçeniz imkan veriyorsa, daha iyi bir marka kask alın, vermiyorsa hiç yoktan çok
iyidir.

• Beğen
başlık enterasan olmuş. kaskım yere düştü kullanayım mı. arabama kuş pisledi satayım mı der gibi.

elinden düştüğünde kuşku duyup giymediğin kaskı nasıl kullandın şimdiye kadar.

Ciddi değil bence şaka yapıyor gülün geçin

@menderes26
Prowell kasklar çok iyi yapıya sahip kasklar değillerdir. Zaten fiyatlarından da ne kadar kaliteli malzeme kullandıkları anlaşılıyor. Bisiklet kazalarının genelinde, kafanızı birden fazla kez yere vurursunuz, ilk darbeden bi nebze kafanızı koruduktan sonra 2-3. darbelerde yok olup dağılırlar bunun sebebi de iskelet yapısının yeterli olmayışı.

Şimdi az sonra ben prowell kask kullanıyorum çok memnunum diyenler çıkacak, maksatım malınıza b*k atmak değil onu belirteyim ama 100 liralık bir kask kafanızı ne kadar koruyabilir bi hesap edin lütfen.

Ayağınızı korusun diye aldığınız düzgün ayakkabıların bile fiyatı 200-300 liralardan aşağı değilken niye kafanızı korumak için taktığınız bir üründe ucuza kaçasanız ki?

Ayrıca bildiğim kadarıyla Prowell kasklarda CE sertifikası veya herhangi bir benzeri sertifikasyon sistemi yok.

Şunu da belirteyim 3 sene kadar prowell kask kullanmış ve iyi bir kaskın farkını gördükten sonra paraya kıyıp artık scott kask kullanan bir insanım.

Prowell Kask Çeşitlerinde
CE Standartlarina UYGUNDUR
Kask Standartlarina UYGUNDUR
İbareleri bulunmaktadir.
CE Standartlarina uyan kasklardan daha pahaliya satilan kasklar;20151128_192014.jpg
-Hafiflik
-Goruntu
-Havalandirma
-Marka
Farki oldugu icin o fiyat farkini odersiniz

Geri