Scudo Sports

Protesto Ediyorum

Gazel Girgin

Aktif Üye
Tepki
62
Bisiklet
Whistle
Türkiyede fahiş fiyatlara satılan bisiklet parçalarına tepki göstermek için bu konuyu açmak istedim uçuk fiyatlar yüzünden küçük bir parça bile alamıyoruz 2 ay önce baktığım arka bagaj bugün ki fiyatı 70 tl olmuş 2 ay önce 40 tl idi sadece bunun için değil bütün parçalar için geçerli bunun sebebi nedir bir çamurluk bile 70 tl den başlıyor nerede yaşıyoruz biz arkadaş nedir bu yeter artık kimsenin sesi çıkmayacakmı? yurt dışından almak zorundamıyız herşeyi?

Scudo
Ses çıksa bile malesef duyurabilecek bir kitle yok. Bir bisikletçiyi protesto ettik gitmedik, bilmeyen adam yine gidip onların ekmeğine bal sürecek, biz etmişiz etmemişiz umurlarında bile olmayacak. Sezon da başladı zaten, çoğu kaça tutturabilirse veriyor...

Teknolojının fıyatını uretıcı belırler,ustune bır de vergı algı gumruk mumruk fıyat sısıyor halıyle.Bagaj ve heybe fıyatlarına benım de canım cok sıkılıyor.

Türkiyede üreticinin belirlemediği malum bagaj heybe değilki sadece en basitinden bir elcek 40 tl olurmu ben mecburmuyum adi plastikten bir elcek kullanmaya.

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
Yurt dışından gelen mallara da ayrı bir vergi biniyor zaten.Sadece bisiklet ürünleri değil her şey öyle.

@Gazel Girgin

Dünya artık küreselleşti. İstediğini yurt dışından daha düşük fiyata ve daha kalitelisini alabilirsin. Protesto etmen çok anlamlı değil. Kimse sana yurt dışından satın alma yasağı da getirmiyor. Özellikle bazı yurt dışı siteler süper ucuza parça satıyor ve çok hızlı teslimat yapıyor.

en iyisi yurtdışından almak . schwalbe marathon plus mesela cıftı 140 150 tle gelırken turkyede 250 260 tl e alabılıyorsun aradakı farka yazık degıl mi ?

yurt dışında olan indirim türkiyede olmuyor.oda bazı ürünlerde genelde yapıyorlar.
ama yurt dışıyla memlekette olan parçaların fiyatı ' AYNI '
70 80 liraya burda satın alıyoruz,dışarıdan getirtsek 30 40 avro arası değişicek genelde aynı fiyat ortaya çıkıyor..

@burak özgüng

Avrupa için fiyatlar yakın denebilir ama Amerika ile arada uçurum var. sigma 1609 kablolu modeli amazondan kargo dahil 30 dolara aldım. burada kaç lira olduğuna bi bakın isterseniz. bunun gibi sayısız örnek var. amazona girip görebilirsiniz.

arkadaşlar konuyu yeni gördüm,çok güzel bir konuya deyinmiş arkadaş.

Hocam Bu Konuda Haklısınız Toplum Bilinçsiz.Ebay Gibi Sitelerden Parça Parça Almak En İyisi Gümrük Sınırını Geçmeden.

ultremo zx evo guard yurtdışında çifti 70 Euro türkiyede ise bir adeti 70 Euro yemişim vergıyı gumrugu vs.yapılan şey az satarım tam satarım gibi vicdansız ticari zihniyettır.

Geri