Scudo Sports

Pro''Olarak Bisiklet Seçimi..

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.011
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Selam Pedal severler...
1.5 ay önce Ng 650 ile başladıgım bisiklet macerama daha üst bir model ile devam etmek istiyorum.
ve sizlerinde fikirlerini almak istiyorum ' Ng artık yaşlandı gibi

Not: Dağ bayır bozuk yol gibi yerlerde gitmeyi severim ..

Kafamda.

IGMAN
662 TL

● 26” MTB
● Shimano SLRS43/TX51 21 Vites
● Shimano BL-M486 Hidrolik Disk Fren Seti ve Shimano Aynakol
● Double Butted 6061 Aluminyum Kadro
● SUNTOUR XCT V2 MLO Kilitlemeli Amortisörlü Maşa
● Zoom Ahead TDS-D345 3D Forged Alüminyum Boğaz
● SALCANO X-PRO2 2x12 Özel Örüm Tekerlek Seti
● MICHELIN COUNTRY MUD Lastik
● Kadro Ölçüleri 16”, 18”
● Ağırlık 13.2 KG
650 Ytl bükcem var Sizlerinde daha güzel düşünceleriniz varsa paylaşabilirsiniz..

not: Ng 650 Bisikletim 1.5 ay kullanıldı ve garantilidir. satıyorum özelden bana ulaşabilirsiniz.

İlginiz icin Teşekkürler.

Scudo
Saol'un bulabilecegim salcano dışı bisiklet varmı?

Birde Treklerden Diskli 650 civari bisiklet bulabilirmiyim

malesef 650 liraya hidrolik diskli bir bisiklet göremedim ben salcanonun igman modeli dışında. mekanik diskte bile o fiyata bisiklet bulabileceğini sanmıyorum. kolay gelsin

@SerkanNamazcı

hardtail mountain serisinin alt modellerinde sanırım olabilir. bunlarda bildiğim kadarıyla sadece ön süspansiyon bulunuyor. bence trek türkiye ile iletişime geçerek hem serinin özelliklerini hem de ellerinde olup olmadığını öğrenebilirsiniz..

Yol bisikleti olarak üstün performans alabilcegim gözlerede hitap eden bir bisiklet varmıdır..600 ytl fiyatlarında link veya resim koyabilirseniz minnettar olabilirim

@SerkanNamazcı

yol bisikletleri duruş nedeniyle kullanımı biraz rahatsız oluyor. ayrıca sadece asfaltta veya bisiklet yolunda kullanabiliyorsanız. her iki kullanım için en iyisi melez bisikletler. trek fx serisi gibi. toprak yolda denemedim ama hafif tırtıklı bir yolda biraz belli ediyor kendini. ama sonuçta tekerler yarış lastiği o yüzden bu da normal. her iki yolda kullanım için tırtıklı lastiklerden alıp takabiliyormuşsunuz.

İgman ' diye düşünüyorum şimdi ve en uygun kaç paraya alırım yada alanlar söyleyebilirmi ?
ilerde ne gibi sorunlar cıkarabilir.

Geri