Scudo Sports

Prof. fotoğraf makinası takaslı bisiklet

Riverside

Aktif Üye
Tepki
240
İsim
Burak
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar herkese selamlar. Pek ilana benzemediği için Serbest Kürsü kısmında açmak istedim konuyu.
Ben bisikletimi bir hafta önce sattım motor almak için. Nakit parayı oraya yatırdım. Elimdeki kameramı satıp o paraya da bisiklet almayı düşündüm.

Ancak daha önceki ilan tecrübelerimden (1500 yazarsın adam 500 olur mu der gibi...) sinir olmak yerine direkt fotoğraf makinamı isteyen bir kişiyle takas etmek istiyorum. değerine göre üzerine para verebilirim çok uçmamak kaydıyla.

Fotoğraf makinam Canon 500D tertemizdir. Shutter sayısı 3000 bile değildir. Ayrıca çantasından, tripoduna, kablolu kumandasına kadar birçok aksesuarda vereceğim. rahat 5-6 aksesuarı var. Çantası orj. canon çanta

İlgilenen olursa, yeşillendirirseniz çok sevinirim. Aradığım şey yalnızca YOL/YARIŞ bisikletidir. Saygılar

Scudo
Keşke direk fotoğraf makineni satsaydın, bisiklet elinde kalırdı :)

Ayrıca bu konunun burada işi ne
Takas diye bir bölüm var

Yine her konuda olduğu gibi konu ile ilgili değilde ''akıl veren'' arkadaşlar ile dolmuş burası. Arkadaşlar konuya cevap olmayacak fikirleri lütfen kendinize saklayın.

Onun dışında ben bu konuyu forum yöneticilerine açalı çok oldu, çok geç onaylandı. O arada bisiklet satın aldım. Fotoğraf makinam hala duruyor. Dolayısıyla konu ile ilgim kalmadı. Akıl fazlalığı yaşayan vatandaşlar hariç herkese saygılar.

@Emre Yönlüer yeni bisiklet aldım hocam. İlgin için teşekkür ederim. Saygılar.

Geri