Scudo Sports

ProcyclingLive.com (İnternet üzerinden canlı Cyclocross yarışları)

Okan Örs

DALGACI DENİZ AYVALIK
Tepki
828
Bisiklet
Focus
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, bu linkte hafta sonları yapılan önemli yarışlar canlı HD kalitesi ile takip edilebiliyor.Daha önce yol bisikletinde ilgili bir başlık açmıştım ama bu bölümde olması(sıklıkla cyclocross yarış yayınları olduğu için) daha doğru gibi.
Şu aralar yayınlar hep Belçika'dan...Sezonun ölü sanıldığı bu dönemlerde mücadeleler nefis geçiyor.
Yarın zannedersem T.S.İ. İLE 18'den itibaren seyretmek mümkün.Sonraki haftaların program bilgileri de mevcut ana sayfada.Yayın saatine yakın, link aktif hale geçiyor ve tıklanınca açılıyor.
Benim sık kullandığım linklerin baş köşesine yerleşti bile bu adres.
Meraklısına iyi seyirler...

(link)

Scudo
Bu linki Fransa Turu ile alakali olarak vermistim: Aslinda güncel olan yarislari canli veren ( bir kac dilde) bir link. Kis aylarinda tabii ki yol bisikleti tatile girdigi icin cyclocross yarislarini verirler sonbahardan itibaren. Maalesef hic dag bisikleti yarisi seyredemedim bu linkte!
Ama bu linkin tekrardan degisik topiklere eklenmesi cok yararli! Tesekkürler!

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Haberim yoktu. İyi oldu. Favorilere ekledim hemen :) İkinize de teşekkür ederim.

@ihtiyar
İhtiyar abi,bir şey sormak isterim.Bu sitede klasiklerin ve büyük turların da canlı yayınları her zaman oluyor mu?Ben eurosporttan izliyordum ancak d-smart 2014 yılı için anlaşma yapmayınca benim bir yıl daha sözleşmem olduğundan maalesef tv den seyredemiyorum.
Eğer yayınlanıyorsa b. sayarı tv ye yönlendirip aynı şekilde seyir ihtiyacı karşılar diye soruyorum...
Selamlar...

@Okan Örs
Aradan 5 ay gecmis, yeni gördüm. Aktüel hangi yaris varsa bu site her zaman verir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ilker Coşkun
Geri