Scudo Sports

Pro Scio X-1.6 Km Saati Ayarları

Levent ÖNDER

Aktif Üye
Tepki
62
İsim
Levent ÖNDER
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar, aranızda Pro Scio X-1.6 km saati kullanan var mı? Kullananlardan bu saatin özelliklerini ve ayarlarını etraflıca anlatabilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Teşekkürler...

Scudo
Yok mu bu Pro Scio X-1.6 km saatini kullanan? Hiçbir Türkçe kaynak bulamadım. (link) adresinden indirebildiğimiz İngilizce olan kullanma kılavuzu ise yetersiz gibi geldi bana.

Ben de 3.1'i var.Aynı dertten muzdaribim.Yardımcı olabilecek biri olsa harika olurdu.Mesela günlük km nasıl sıfırlanıyor...

• Beğen
Tepkiler: Levent ÖNDER
@Ali Aktürk

Cevabınız için teşekkürler. Sanırım birkaç şeyi çözmeyi başardım.

Alette herhangi bir ayar değişikliği, sıfırlama v.s. işlemi sol ya da sağ tuş basılı tutularak yapılıyor. Örneğin bahsettiğiniz günlük km sıfırlama işlemi için, öncelikle sol tuşu kullanarak "ODO" göstergesine gelmeli ve tekrar sol tuşa basıp bırakmadan bir-iki saniye beklemelisiniz. Ayar ekranı geldiğinde önce "km/h", "m/h" seçimi yapmanızı, sonra da tekerlek ölçüsünü gimenizi isteyecek. Ardından da sıfırlama ekranı gelecektir. Gösterge değiştirmek ve basamak atlatmak için sol tuşu, rakamsal değişiklik içinse sağ tuşu kullanmalısınız.

Tabi bu ayarlar benim kullandığım model (Pro Scio X-1.6) için geçerli. Umarım size de faydası olur. Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Ali Aktürk
Geri