Scudo Sports

Pro Scio w3.3 Rpm

Tepki
78
Bisiklet
Giant
Evet abilerim,kardeşlerim,ablalarım lütfen bana bu km+ kadans saati hakkında bilgi verir misiniz ? fiyatı neden bu kadar ucuz ? Yol bisikleti kullanıyorum Yarışlara katılıyorum beni yarı yolda bırakır mı ? http://www.bisikletreyonu.com/resim_goster.asp?img=images/products/00/01/35/135_buyuk_zoom.jpg

şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Scudo
Dostum cihaz 100 TL nin üzerinde. Seni 50-60 liralık cihaz bile yarı yolda bırakmaz. Fonksiyonları kafayı yiyecek anlamına gelebilir belki ama çok iyi olmasa da iyi bir marka, yeterli olur diye düşünüyorum.

Ama shimanonun yan markası beni shimano daha evvel hiç yarı yolda bırakmadı ondan güveniyorum :) bide nabız özelliği eklenebiliyor mu ?

Detaylarını incelemek lazım ama nabız özelliği olan modellerinin de var olduğunu biliyorum.

Benim scio kafayı yedi.Durduk yere bir bakıyorsunuz 90 km hızla gidiyorsunuz, bir bakıyorsunuz sabaha durduğu yerde300 km yol yapmış vs vs.Nasıl düzeltecem bilmiyorum.Verdiğim paraya hayıflanıyorum.Sanırım iş işten geçti...

Cihazı markasına bakıp gönül rahatlığıyla aldım.( sonuçta shimanonun ürettiği bir marka).Kutuyu açtım. On numara malzeme işçilik keza öyle.Kocaman ekran, görüşü çok iyi aydınlatma falan. Ammaaa.... montajı yapıp kullanmaya başladıktan sonra tamamen hayal kırıklığı. Bütün manyetik alanlardan etkileniyor. Ne max. hız ne ortalama hız doğru. Kadans bir çalışıyor bir çalışmıyor. O kadar kullanışsız yapılmış ki her seferinde pedaldaki mıknatısı düzeltmek gerekiyor. Diğer modellerini bilmem ama Pro scio 3.3 tamamen hayal kırıklığı....

@ramirez

aynen katılıyorum pro scio 4 almıştım. 200 tl ye. durduk yerde 99 km hız gösteriyordu. sigma km saatinin yanında çalışmaya başlardı. 1 sene sonra nabzı görmemeye başladı. firmasına mail attım geri dönen olmadı. aldığım yere gittim. onlar aradı ben konuştum. sigma olayını anlatınca sigmaya allerjisi var diye dalga geçtiler. bir sene sonra arızalanması normal dediler. hız sensörunun bağlantı yeri kırıldı. zar zor değiştirdiler cateye gönderdiler üstüne 100 tl istediler. bence prodan uzak dur.

Geri