Scudo Sports

Pro mtb önerisine ihtiyacım var.

Grand canyon slx ler güzel sportif ama grand canyon al da 64 cm stack kısacık reach var çok dik oturursunız tur bisikleti gibi. Bir de 29 er olunca arazide pek rahat olmaz kanısındayım. Tabiki takdir sizin. Mtbden çok keyif alacağınıza eminim.

Scudo
Ghost nila 3 bi bak derim karbon kadro kendim kullanıyorum çok memnunum

@big bike
Sagol kardesim ya, bana camurda tarlada falan da gidebilmek icin traktör gibi birsey lazim :)

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Erdoğanlar bisikletten Cube marka MTB lere bakın. Fox maşa Dt swiss jant, XTR vites seti, 4-5 bin lira arası

@Anıl Erdoğan abi fiyat 1399 euro gösteriyor antalyadan nerden alabilriim o fiyata 2 adet lazım walla donanımlara o fiyat süper

Abi bi rockrider 8.3 e bi bak derim.

Güzel kardeşim öncelikle yol bisikletlerine saygı duysamda ben bir mtbci olarak onların o ince tekerleklerine hafif oluşlarına bir de deli gibi basıp gidişlerine de hayran duysamda biraz çekememezlik durumu oluyor :):):) şaka bir yana tarz meselesi elbette aramızda hoşgeldin öncelikle...

Güzel kardeşim elindeki bütçen nakitse bana kalırsa o paraya bu dolar kuru bu kadar yüksekken gidip bisiklet alsan mtbde ciddi hafif bir şeyler alamazsın sonra bidaha değişim bidaha değişim. Bana kalırsa gel topla derim. Ben gereken teknik konularda hatta birleştirmende de yardım ederim. Benim kazandırdığım 16cnı olur ama sen hem gönlüne hem istediğine göre bisiklet toplamış olursun. Hem işi özünden öğrenirsin... Eğer ben uğraşamam dersen decatlonda 2.999 rockrider var parasına göre iyi bence...

Eşimin iteklemesiyele ben de yeni düştüm aranıza, akşam mağazadan specialized baktım, veee; ayrı bir dünyaymış bu bisiklet dünyası.
Sanırım rr8.3 peşine düşeceğim. rr8.3 ün fiyat değişme peryodu nedir acaba? :)

@M.Furkan Kurt
Yok dostum ya, vazgectim. Fitness ile devam ediyorum. Sanirim simdilik biyle gidecegiz. Ileride dag bayir bir yere yerlesirsem o zaman bakacagim artik.

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Geri