Scudo Sports

Pro Marka Gözlükler (TANITIM)

Selam Klementin,
İlginiz için teşekkür ederim, forumumuzda Efor bisikletin kendisine ait dükkanı bulunmaktadır, onlara direk olarak başvurabilirsiniz, bilgi ve temin açısından...

Scudo
Tanıtım için teşekkürler kısa zamanda bende almalıyım bir gözlük..

Arkadaşlar Pro marka gözlüklere çok büyük talep oldu ve kısa sürede bitti.Yeni parti gözlükler bir hafta sonra elimizde olacak.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.Şu an elimizde olmadığından veb sitesinede resim koymadık.

@sonmez

Çok iyi bir haber Sönmez Abi, ben de aldıklarımın bir tanesini piyasada bulamayan bir arkadaş çok rica edince kıramayıp ona verdim, gelince bir tane daha almak istiyorum inşallah...

gerçekten çok güzel gözlükler ama bir sorun var ki ben izmirdeyim, burdan alabileceğim bir yer varmı?

Bilgilendirme için teşekkürler Hakan Abi.Gerçekten güzel gözlükler fiyatıda uygun.

@garadia

Buna benzer bir soru daha önce soruldu ve cevap verildi bu başlık altında önceki sayfalara bir bakıverin...

http://img529.imageshack.us/img529/3218/adszct8.png

bunun fiyat nedir acep???

Bu gözlüğün fiyatı 20€.Yalnız şu anda elimizde kalmadı.İkinci parti gözlüklerde bitti.

bende bu gozluklerden almak istiyorum yeni parti ne zaman gelicek ya da gelicekmi haber edilirse cok memnun olurum.

gozlukler oldukca ıyı ben de ilk resımdekı orta-usttekı nı kullanıyorum. yalnız bir onerım olacak kontrol etmeden aldım acelem vardı eve gelıp paketı actıgımda siyah camlar cızıktı ve plastık burunlugun biri eksıktı.:( bunlara dıkkat edın !!!

http://img529.imageshack.us/img529/3218/adszct8.png

suan kı fiyatı 50 ytl bazı magzakarda 70 ytl 3 ay once almıs olsaydız rakam 25 ve 35 ytl olacaktı neyse .........:boese157: bu partilr bitmis elde kalanlar satılıyor. arfkadasımız aldı 60 ytl canlı para+ kredı kartına komısyon alınıyor haberniz olakı farkında olmadan alırsan kartla mutlaka sorun komısyondan :D cız etmesın içiniz

Evet üstteki gözlük bence en güzeli, acaba hangi mağazalarda kaldı ondan bilen var mı ?

Bugün Sirkeci'deki Efor Bisiklet'e uğradım. Ellerinde tek bir model kalmış. O da pek hoşuma gitmedi. Ayrıca bir daha PRO marka gözlük getirmeyeceklermiş.

Geri