Scudo Sports

Pro Marka Gözlükler (TANITIM)

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.312
Merhaba arkadaşlar,
Dün Sirkeci Efor bisikleti ziyaretim sırasında, Pro marka gözlükleri inceleme fırsatım oldu, tabi bu bilgilerden siz sevgili BisikletForum severleri de mahrum etmek istemedim...

Gözlükler bir çok çeşitli modelerde geliyor, bazıları değişebilir cama bazıları sabit cama sahip, değişebilir camlılar modeline göre siyah, sarı ve şeffaf camlılar arasında değişik opsiyonlar da sahip...

http://img170.imageshack.us/img170/8428/goz1pp1.jpg

Fiyatları 10eu-33eu arası değişiyor ve belirtmem gerekirki en ucuz olanları dahi son derece güzel, kaliteli ve yüze iyi oturuyor, rüzgardan iyi bir koruma sağlıyor ben de kendime bu gözlüklerden birkaç model temin etmeye ihmal etmedim.

http://img157.imageshack.us/img157/4129/goz2gp2.jpg
Gözlüklerin ergonomisi oldukça iyi...

Sonuç: Fiyatına göre oldukça iyi ergonomiye, kaliteye sahip Pro marka gözlükleri bütün bisikletçi arkadaşlarıma tavsiye ederim. Gözlükleri Efor bisikletten, Efor bayilerinden ve Pro marka ürün satan diğer mağazalardan temin edebilirsiniz.

Sevgiler, saygılar,
HAkan Yazman

Scudo
gözlükler güzel gözüküyor..benim oakley in camları çok koyu renk ve bisiklet kullanırken bazen sıkıntı veriyor.. üzerindeki camları değiştirmeyi düşünüyordum ama 33 euro ya böyle gözlükler varken galiba gerek yok.. en iyisi sadece bisiklet kulllanırken takacağım bir gözlük edinmek.

Çok teşekkürler Hakan Bey.

ewet oldukca guzel gozlukler bende karbon gorunumlu gozluklerden temın ettım...
gercekten cok ucuz ve kullanıslı gozlukler..

paylaşım için teşekkürler

hoş gözlükler, uygun fiyatlar; bi tane edinmek lazım güneşin artık yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başladığı şu günlerde....:cool:

Tanıtım için teşekkür ederim. Karbon desenli olan model hoşuma gitti. Acaba camı değişiyor mu onun?

@Sercan

ewet degısebılır 3 tane camı var yanında
sarı
beyaz
sıyah olarak

fıyatı ıse 33 euro

bende aldım kullanıyorum cok guzel rahat;)

ben de belirmek isterim ki Pro Shimanoyla aynı fabrikada üretim yapan bir firmadır yani tamamen aynı üründür. Hatta pro, shimanonun gözlük koludur bilginize yani kalite açısından kafanızda bi soru işareti kalmasın..

@goLdenskuLL

Efor bisikletten ankarada bayileri olup olmadığını öğreniniz...

merhabalar, sağ üstteki gözlüğün fiyatını bilen var mı acaba?teşekkürler

Merhabalar,Cumartesi günü efor bisikletten Pro marka gozluk temin ettim,gayet guzel,

@gryars

Hatırladığım kadarıyla 18 eu idi, ben de kendime ondan almıştım...

teşekkürler.zevklerimiz de tutmuş.iyi sürüşler

gözlük süper konyadaki arkadaşlar pınarelli bisikletten alabilir ben karbon modelini aldım süper turuncu cam araç ışıklarını çok güzel bir şekilde etkisizleştiriyor

bu gözlükler gerçekten de güzel ve en önemlisi amaçsal görünüyor. yani evet tabiki gönül ister ki bi oakley'im olsun lakin azıcık (!) pahalı :rolleyes: ve bisiklet kullanırken illaki bi bisiklet gözlüğüne ihtiyaç duyuyorum çünkü böceği bol bi memlekette yaşıyorum. neyse, paylaşım için gerçekten çok teşekkürler.. :)

@Hakan Yazman

buarada hakan bey, ben efor bisikletin internet sitesi olabileceğini düşündüğüm bir siteyi ziyaret ettim, isim benzerliği değilse büyük ihtimalle efor bisikletin kendi sitesi o ; fakat orada ürünler başlığı altında giyime ya da gözlüğe dair bir bilgi edinemedim çok üzüldüm. keşke istanbulda otursaydım da bisiklete dair herşeye rahatça ulaşabilseydim fakat oturduğum şehir itibariyle bisiklet ve bisiklete dair her türlü aksesuvara internetten sipariş vererek ulaşabiliyorum ne yazık ki.. acaba beni bu konuda aydınlatır mısınız? biliyorum sitede "reklam" unsuru olabilecek bilgi, site adı vs verilemez o yüzden özelden de mesaj gönderebilirseniz kabulümdür. şimdiden teşekkürler..:)

Geri