Scudo Sports

Pro cycling manager

Scudo
çok güzel bir oyun ama biraz bilgi sahibi olmak lazım :) bendede pek yok bazı şeyleri çözemedim hala. ama insan oynadıkça daha çok seviyor oyunu.

• Beğen
Tepkiler: Sercan KOCA
dostum uzun zamandır pc de oyun oynamıyordum. ve ne oynasam diye düşünüyordum. bunu öğrenmem çok iyi oldu valla. birde ps3 için bisiklet oyunu bulursam benden kralı yok hahahaha :)

• Beğen
Tepkiler: atakan tosunoğlu
asıl bu tarz oyunlar için; evde bisikleti üzerine yerleştirip bütün hareketleri birebir yapabileceğimiz bir platform olsa harika olurdu :cool:

@Ahmet Can Yakışır

aslında bisiklet fanları için bir aparat yapılabilir ps3 deki gitar gibi olta gibi yada kaykay gibi bir bisiklet iskeleti onun üzerinde pedal çevirip sağa sola analog kollarla hareket edilebilir. belkide var biz bilmiyoruz araştırmak gerekiyor. yoksada oyun geliştiricilere söylemek gerekir. şunu biliyorum ama bu düşündüğümüz oyun en fazla fransa ve italyada satar :)

Bende bir ara indireyimmi diye düşünmüştüm ama grafikler kötü geldi ve kendimiz oynamıyoruz menagerlik sonuçta :)

@Sercan KOCA

Bu oyunu satın(!) alabileceğim bir yer önerebilir misiniz acaba özel mesajla?

@Sercan KOCA

valla araba yarışları için bu tarz imkanlar çok :) mesela logitech'in farklı seviyelerde 4-5 tane direksiyonu var. yere pedalları koyuyorsun, vites kolu ve el frenini içeren parçayı yanına, direksiyonu da masaya sabitliyorsun. inanılmaz hassas ve en ufak bir hareketi hissediyor bütün parçalar. dahası; direksiyon kendi kendine dönüyor ya da yumuşayıp sertleşiyor, yoldan gelen bütün tepkileri ve aracın üzerindeki kuvvetleri hissediyorsun :D

bilgisayar masasına emanet olarak monte etmekten hoşlanmayanlar için, bir de onların koltukları var. şasi benzeri bir yapının üzerinde emniyet kemerli yarışçı koltuğu monte edilmiş halde geliyor, üzerine de direksiyon setini monte ediyorsun. böylece herşeyin pozisyonu gerçek br araçtaki gibi oluyor :)

o da mı kesmedi... hareketli platformlar var :D öne, arkaya, yanlara yatıyor ve kendi etrafında dönüyor. böylece bütün hızlanma, yavaşlama, savrulma efektlerini birebir hissediyorsun :D

bisiklet için de; hareketli platforma varana kadar çeşitli imkanlar sunulabilir. bu şekilde hem evde güvenle antrenmanlar yapılabilir, hem de gerçek hayatta bir tarafımızın yemeyeceği parkurlardan downhill yapabiliriz :D

hakikaten bir araştırmak lazım; belki de türkiye'ye hiç gelmemiştir ama avrupa ülkelerinde böyle sistemler olabilir. varsa eğer, ileride kendi paramı kazandığımda ne yapıp edip alırım :)

bu arada oyunun ps3 versiyonu çıkıcakmış. ve oyunun pc versiyonunun kendisi içinde internetten araştırınca nereden alabiliceğinizi bulabilirsiniz.

Burda oyunun tanıtım videosu var grafikler fena değil gibi ama manager olduğumuz için iyi bir ingilizce lazım :)

(link)

Arkadaşlar oyun bende var fakat cıddi anlamda takımları ve sporcuları tanımak gerekıyor tam bir taktik oyunu.

@Emre Yıldız

çok haklısınız :) buarada ben kendi takımımı kurdum ama sporculer pek iyi değil takımı götüren 1-2 kişi var

@Sercan KOCA

Sanırım böyle birşey var.İsmini çok net hatırlamıyorum fakat "TACX" gibi birşeydi.İnternetten araştırabilirsiniz.

arkadaşlar bahsettiğiniz şekilde bi oyun var fransa turunda sürekli reklamı çıkıyordu ama Türkiye de olduğunu hiç zannetmiyorum

Arkadaşlar bu oyunu oynayan var mı hala ? Ben 2012 versiyonunu oynamaya başladım ama yarışlar hakkında pek bilgim yok.
İnternet'te de istediğim bilgilere ulaşamıyorum.Sprocular mesela Sprinter,Fighter falan diye ayrılıyor.Bunların tam olarak işlevlerini öğrenemedim.
Ama oyun oldukça keyifli.Sadece Stage olarak oynadım.Oyunculara atak yap,pozisyonunu koru gibi 5-6 komut verebiliyoruz ve grafikler süper.
Ama bir bilgi olmadan oynamak oldukça zor gibi

Geri