Scudo Sports

Pro bisiklet takımlarının formaları

Imlampre

Daimi Üye
Tepki
276
İsim
hakan
Bisiklet
Cannondale
slm arkadaşlar.profesyonel bisiklet takımlarının formalarını nereden temin edebilirim.güvenli siteler hangileridir acaba.tşk ler.

Scudo
@aslanpençesi (link)

google da aradığınız takımın isminin yanına jersey,short,team kit eklerseniz bir sürü site çıkar hocam

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
AliExpress'de neredeyse tüm profesyonel takımların kıyafetleri satılıyor ancak profesyonel takımların kullandığı kıyafetlerle aynı kalitede değiller.

• Beğen
Pro takımların kendi siteleri inanılmaz pahalı. Merlincycles,Evanscycles gibi sitelerde çok daha makul.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Imlampre
(link)

PRO TEAMS seçiyosun yukardan

zaza.png
orjinal olduklarına emin olmak adına, sky formasını gösteriyorum mesela. neredeyse 1000 lira. evet orjinal :D
(kargo + gümrükle 1200ü görecektir)

------------------------------------------------

oldukça kullanıcı dostu bir site, çok iyi tasarlanmış.
mesela benim gibi ölücüysen, SALE -> Pro Teams Clothing yapıyosun. 30€'ya üst formalar var, taytlar da 50€'dan başlıyo. aramanı kolaylaştırmak için listenin hemen üstünden Size kısmından bedenini seçiyosun ve sadece ellerinde sana göre bedende olanları bırakıyo listede. boş yere XL bedenlere bakmamış oluyosun.

höhö.png

• Beğen
tşk ederim arkadaşlar.

@Berke aliexpress den sky forması almayı düşünüyorum acaba dekatlona gidip deneyip bi formayı aynı bedeni aliexpress ten alsam sorun çıkarmı siz nasıl yapıyosnuz ?

@Ulaş Çavuşoğlu
AliExpress'den ürün almadığım için bir fikrim yok ama sorun çıkmaz herhalde. AliExpress'de beden tablosu falan da var.

@Berke teşekkürler... Dünki özelden yazdığım konuyuda çözdüm teşekkürler tekrardan :huhuu: ...

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Ulaş Çavuşoğlu

Aliexpress kalıpları genelde dar olur özellikle taylar için. Üst forma olarak L giyiyorsanız XL söyleyin.

Merhaba hocam orjinal ürünü istiyorsun replika mi yoksa ne olduğu belirsiz 3. hatta 4.kalite ucuzundan ustumde dursun takımım belli olsunmu diyorsun :) bike24 isimli siteyi bir inceleyin ama sadece orjinal ve orjinaline yakın replika ürünler mevcut çok daha uygunu aliexpress te ...

• Beğen
Geri