Scudo Sports

Presta Sibop Nasıl Sökülüyor?

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
Formula X Patlak Önleyici sıvı aldım. Uygulamak için sibop iğnesinin çıkması gerekiyor. Ürünün yanında sibop iğnesini çıkarmak için aparat ta verdiler. Ancak ne kadar uğraşsamda çıkaramadım sibop iğnesini. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada iç lastikler xrs030 tiagra nın orjinal iç lastikleri.

Scudo
Uzun çabalar sonucu hallettim. Biraz iğneyi yamulttum ama ilk deneyişde olur :) .

@cube gtx Fazlasıyla dikkat ettim sadece bir tanesini hafif yamulttum.

@Bahadır Ulusoy Hocam yol lastiğinde hiç olmayacak yerlerde lastik patlıyor. Formula x jeli işe yarıyor mu?

Ben kullanıyorum lastiğim çok sık patlıyordu sıvı koydum içine bir de (link)çektirdim lastiklerim ağırlaştı ancak uzun zamandır patlaktan eser kalmadı lastikleri yenilerken zırhlı lastik alacağım o zaman bunlara gerek kalmayacak

Merhabalar, bu sorunun net bir cevabı var mı merak ediyorum? Maxxis 700x23-32 presta sibop iç lastiğin sibobunu sökebilir miyim? Alete ihtiyacım var mı? Schwalbe doc blue sıvısını dökeceğim. Araştırdım fakat bulamadım. Ya pek ihtiyaç duyan yok ya da herkes biliyor.
(link)

Merhabalar, bu sorunun net bir cevabı var mı merak ediyorum? Maxxis 700x23-32 presta sibop iç lastiğin sibobunu sökebilir miyim? Alete ihtiyacım var mı? Schwalbe doc blue sıvısını dökeceğim. Araştırdım fakat bulamadım. Ya pek ihtiyaç duyan yok ya da herkes biliyor.
(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: drkemankesh
(link)
Gösterdiğin lastiğin çıkartılabilen sübaplı olduğunu sanmıyorum.

Edit: Çıkartılabilen sübaplıymış. Kutunun yanında yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: drkemankesh
daha ucuz örnekleri vardır muhtemelen.

(link)

daha ucuz örnekleri vardır muhtemelen.

(link)

Var.

Son aldığım iç lastiklerin kapakları bile sibop anahtarı ( (link) ).
1705950736349.png

Böyle küçük anahtarlar ayrıca da satılıyor.

(link)

(link)

(link)

v.b.

Yivlerin düzlenmiş kısmından kargaburunla tutarak da çevrilebilir.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri