Scudo Sports

Premium Rush Action

Scudo
Bu film sonunda çıktımı yahu :D 2011 in sonlarında görmüştüm, bi süre sonra takip etmeyi bıraktım :D

6 aralık tı sanırım bu filmin çıkışı bugn tekrar baktım türkçe alt yazılısı dahi yok :)

İndireli baya oldu. Ama hala altyazısı hazır değil. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Türkiye'de İlgi konusu olmayacağını düşündüklerinden Vizyona girmediğini düşünüyorum.

Altyazılar sadece fragman için

film çıktı mı ki, indirmeye başadınız?

Film ve altyazı mevcut. Yeni geldi... İzleyin ama örnek almayın :) Fena emanet gidiyo...

allahım, tam filmi önermek için foruma girdim ki herkes aynı şeyi yapmış :) muhteşem ve keyifli bir film bence. herkese tavsiye edilir. ama gazına gelmemek lazım sanırım.

Hiç sıkılmadan izledim ve izlerken içim titredi.

İzlemek isteyenler için dağ bisikletçileri hakkında yeni bir film daha belgesel tadında . Tavsiye ederim . BDrip olarak mevcut Strength In Numbers

• Beğen
Tepkiler: tt2000
hoş filmdi aksiyonu çekimleri yanlız birkaç şey var o fixieye motor taksan diğer elemanın karbon kadroyu geçemez :) fixienin o tek vites yapısı ile ki ona da vites denmez ya neyse onda da sonuçta bir ön dişli arka dişli oranı var, yokuş çıkmak işkence olur inerkende artık ayakları pedaldan ayıracaksın! bir de polis abimiz filmin tadı olmuş tavırlar felan baya güldürdü. bu filmi izleyip gaza gelip bisiklet alan çok olur umarım.

premium rush filmini izleyip beğenen varsa "Triple Rush" isimli Travel channela ait reality şovu izlemelerini tavsiye ederim. NewYorkdaki bisiklet kurye şirketlerini ve çalışanlarını anlatıyor bol bol "dur lan çarpacan şimdi" sahnesi görmek mümkün.

Bisikleti olup da gaza gelenler içinse durum vahim olabilir. Özellikle genç arkadaşlara aman dikkat diyorum.Boş alanda numara yapmaya benzemez şehir içi trafiğinde atraksiyon yapmak. Özellikle de Türkiye gibi neredeyse kimsenin trafik kurallarına uymadığı bir ülkede. Aman dikkat! :)

Triple Rush belgeselinin fragmanından alıntı:
'New York'ta yapılabilecek en tehlikeli meslekler: 1. Polislik, 2. İtfaiyecilik, 3. Bisikletli kuryelik...'

tabi canım bisiklet alsınlar ama trafikde motorlu kuryelerin yaptığı gibi ortalığı birbirine katıp yayaların da hayatını riske atmasınlar. Premium Rushın credits kısmına dikkat edenler gerçekte neler olabileceğini görür zaten. Başroldeki oyunucu joseph gordon levittin newyorkda çekimler sırasında hız yaparken taksinin birinin arka camına girdikten sonraki halini birkaç saniyelik koymuşlar. gerçi adam sakin, gülüyor felan ama kol kan içinde. bu arada Triple Rush youtube da var 8 episode

Triple rush'ın ilk bölümünü izledim. Gerçekten zor iş. Hele kışın iyice zor.

Premium rush filmini beğenenler mutlaka zaman ayırıp triple rush'ı da izlemeli bence.

bende sadece ülkemizdeki taksiciler müşteri görünce sağa bakmadan direksiyon kırıp duruyorlar zennederdim,meğer amerikada da böyleymiş,taksicilerin genlerinde var demekki.

Geri