Scudo Sports

poyrazköy 2 rampa turu

enver avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.452
Bisiklet
Scott
14 kasımda gerçekleştirdiğimiz turun rezil anları :D allahtan berk ile birbirimize girip takla attığımız anı çeken kimse yoktu.madara olurduk :D :D ama bütün suç berk'de :p :p

beşiktaşda toplanıp üsküdardaki arkadaşları almaya giderken
(link)

kızlar motorda
(link)

artist lori :D
(link)

elmas kanal temizliğinde :D :D
(link)

su ve ihtiyaç :p molası
poyraza yaklaştık.rampalar bizi bekler
(link)

poyraza geldik nihayet.lori ve tayfun geridekileri beklerken lak lak ediyorlar :p
(link)

elmas'ın suçu ne:D
(link)

berkin klasik küçük dağları ben yarattım pozu :p
(link)

aslanlar :D :D
(link)

karadenize bakış
(link)

radar kalesine geldik.uzun ve karanlık bir geçiş herkesi zorladı.kızlar korkudan sırtımızda indi :D
(link)
elmas aşağı inebildi en sonunda :p
(link)

radara doğru poz verme tırmanışı
(link)

mangal mangası :p iş başında
(link)

dağlar dağlaaaaaar :p
(link)

berk benim carbon ile poz veriyor.abi hayatımda hiç carbona dokunmadım,bari resmim olsun diye yalvarınca:p :p kıyamadım.o ağlar ben ağlarım.biraz daha ağlasa hibe edicektim kendisine :D :D
(link)

firar etmeye çalışanlar.mangal yakılırken araziye ayak uydurmayı askerlikden öğrenenler belli oluyor:D
(link)

benim radarı görünce dayanamadığım klasik poz. :p
(link)

allah allah.yine ben.kim çekti beni arkadaş bu kadar.yapmayın yahu :D :D
(link)

Scudo
resimlerimizin devamı....

millet sucuk sırasına girmiş bitmeden kapma derdinde :p
(link)

(link)

radar kalesinden çıkışımız.yandaki kıraathane bizi bekler.çaylar şirketden değil bu defa :p
(link)

dönüş rampaları başlıyor.ama gelişdeki kadar zorlayıcı değil.karnımız doydukdan sonra kolay oldu
(link)

işleri olan arkadaşların geç kalmaması için beykozdan motor ile yeniköye geçtik.millet bebekde ayrılınca lori ile waffle keyfi yaptık parkda.bu arada ömer farukda bizi görünce yanımıza geldi.sağolsun dolma getirmiş.ama ben yanımdaki unicef kızının eline esir düştüğümden ne waffle'ı nede dolmayaı yiyebildim. :D
(link)

berk beni kıskandı :p
(link)

mangal el değiştirdi.açlar ben yaparım mangalı dalgasına löp löp indirdiler sucukları :D
(link)

(link)

(link)

lori ile teknede boğazın serin havasında kendimizden geçmiş halimiz...
(link)

berkin güneş karşısında solaryuma girmiş misali suratı
(link)

boğazın güzellikleri arasında güneşin batışı
(link)

ayrılmaz ikili.ketçap mayonez misali. :D
(link)

lori tekneyi yatak sandı.otel ile karıştırdı sanırım :D
(link)

poyraz kayalıkları
(link)

(link)

(link)

(link)

lan yine ben :p :p
(link)

melih kardeşim akşam üstü güneş batarken flaşın etkisi ile zombi :D gibi çıkmış.baksanıza yüzü sütlaç gibi çıkmış :D :D
görkem ve kara kedi.

son resimler...

(link)

bu kızlar kesin yan yana oturuyorlardır.hatta duvardan kapı bile açmışlardır birbirlerine gitmek kolay olsun.evinizde iki yatak vardır değilmi.yoksa uyurkende mi berabersiniz. :D
(link)

turlarıma ilk kez katılan can dostum o kadar şanssızlığa rağmen turu bitirdi.helal olsun.vitesleri birbirine nasıl girdi anlamadık.bir ara baktığımda arka attırıcısı selenin yanına kadar çıkmıştı :D :D
(link)

görkem inanılmaz gücüyle boğazda kalmış gemiyi iterken... :D
(link)

alıcısı güçlü melek :p
(link)

çaylarımızı yudumlarken...
(link)

melekler şehri..
(link)

(link)

bir gezimiz daha son buldu.daha çok resim var ama artık bu resimleri satarak bu işden para kazanıcam :D resim başına 1 lira veren bakabilir...
bir dahaki turlarımda görüşmek üzere...

enver abi teşekkürler. siz düşmeden 5 dakika önce acaba biri düşermi diye kamerayı elime almayı düşünüyodum :D :D

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Harika bir tur olmuş.
Fotoğraflar ve anlatım için çok teşekkürler.
Elinize, emeğinize sağlık...

• Beğen
Enver güzel tur çıkartmışsınız, anlatım da çok hoş olmuş ama Bülenti bırakmışsınız :) Sizinle olmak isterdim ama malum geç dönüş benim için sıkıntı oluyor. İnşallah bir daha kine, ayağınıza sağlık paylaşım için teşekkürler.

Harika bir tur yapmışsınız. Askere gitmeden önce 11 Mart 2001'de Anadolu Feneri'yle birlikte gittiğim Poyrazköy'deki manzara bir harika. Bu arada Enver, merak ettiğim bir şey var. Fotoğraflara göre Yeniköy'e geçtiğinde saat 17-18 arası olmalı. Bu arada forumdaki mesajından anladığım kadarıyla evine vardığında geceyarısını azıcık geçmişti. Anlaşılan bayağı yavaş gitmişsiniz:eek: . Ben 22 Ekim 2004'te bir iş için bulunduğum 4. Levent'ten Beşiktaş'a Armutlu (Nam-ı diğer FSM Mahallesi)-Baltalimanı üzerinden 3,5 saatte yürümüştüm:D .

• Beğen
@Cem Şentin

YENİKÖYE GEÇTİĞİMİZDE SAATLERİMİZ 4:30 5 GİBİYDİ.ama bebekteki waffle keyfi uzun sürdü.bebek rampasını hosura hosura :D çıktıktan sonra eve gider gitmez duşumu alıp şantiyeme gitmek zorunda kaldım.bu sebeple yeni geldim dedim.

Ne güzel eğlenmişsiniz ben ise evde bayram temizliği yaptım. :D :D .. Fakat Enver ve Berk in beraber düşüşlerini göremediğime yanıyorum.:rolleyes: Berk artık yanına adam almaya başlamış düşmek için. Çekim alanında kim varsa dikkat etsin. Uyaran benim ama bir sonraki turda sıradaki ben olmayayım. :D...

Kurtdoğmuş - Bıçkıdere turunun da bir tekrarını istiyorum. Ne dersiniz? :in: Bu offroad yolun devamına giderek Bıçkıdere ye geçelim ve oradan da dönüş. :in: ... Hatta akşam karanlıgına bu yolda kalalım ... Tilkiler Yaban domuzları Baykuşlar ve Çoban köpekleri... .:):):):)..

Çok mu şey istiyorum?:rolleyes: :ci: :ci: :rolleyes:

(link)

Çok mu şey istiyorum?:rolleyes: :ci: :ci: :rolleyes:

• Beğen
@uzaktr

la olum yapalım yapmasınada ekipte yola dayanamayan dostlar çok zorlanıyor.malum bizde yavaş gitme özürlü insanlarız :D millet geride kalıyor hadi ilerde bekleki millet toplansın.artı hepsi bi kenara dönüşüde aynı yoldan yaparak macera arıyorsan ben yokum.hadi tilkiyi çoban köpeği yada baykuşu geçtim.çoban köpeği bile sakat ya neyse,ya karşımıza ayı çıkarsa :D olurmu olur.ama heyecanlı da olur.işte tam o anda kimlerin pedalına sağlam bastığını da anlarız :D muhtemelen ben dötümü kurtarırım ama paketi ayıya bırakan olursa aramızda ayının elinden adamı kurtarmak için dönebilecek kadar erkek olan varmı bilemem.:p :p ben herhalde bisikletimin yokuş yukarı 40 km hız yaptığını görürüm :D düz yolda o hız ne olur var orasını da sen düşün :D :D

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Peki.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ....

Her neyse bir gün bu yolu birlikte yapacağız.;) Bu nedenle bu haftasonu bisikletimin göbeği sorunlu olmasına ragmen hava sartlarına gore bu yola tek basıma çıkacagım. Havada bugun oldugu gıbı guzel ve sıcaklıkta tur ıcın oldukca ıdeal. Ve bir önceki turumda oldugu gibi performans turu yapayı düşünüyorum. Hiç kolay olmayacak ama düşüncede benden ziyade beynım ve vucudum bunu ıstıyor.:rolleyes: Durdurmam gerekenin benmi yoksa içimden gelen istek mi olduğunu bilemediğimden onu durduramıyorum. :eek: Fakat bu kadar istekli olmamın nedenini biliyorum. BECAUSE I AM BACK :D... Heyecanlıyım .......:in: Hemde çoook:):):)

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@uzaktr

bülent yerler senin heyecanını bea :D

bu adam heyecanlanınca korkun ondan derim başkada bişi demem :D

• Beğen
@oceanist

Ekürim bir şey diyorsa vardır bir bildiği :).. Mart ve Nisan yada Nısan ve Mayıs aylarına bana soyledıgın ve boş oldugun bu zaman dılımıne eger olursan tabıkı .. Mental olarak hazırla kendını .. Bir planım var ve sen bu planda olması gereken kişisin EKÜRİ..:in: ...

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@uzaktr

bülent abi yaptım olcak bayramının 4. günü tur düzenledim gelirsen çok sevinirim
herkesi beklerim ne kadar etrafında kimse varsa topla al gel hepsini...

• Beğen
Geri