Scudo Sports

powerball

zafersidal

Forum Bağımlısı
Tepki
630
Bisiklet
Scott
merak ettimde aramızda powerball la uğraşanlar varmı? Kolları ve bilekleri güçlendirdiği için bisiklete daha kolay hakim olmamızı sağlayabilir.
evet hadi görelim bakam rekor denemelerini
ilk deneme benden 11256rpm:D
daha yükseltmek için çok çalışıyorum yakında dünya rekorunu kıracam:D :D

Powerball Nedir?

Saniyede 250 Devir...

- İnsan Gücüyle Çalışan Dünyanın En Hızlı Jiroskopu !
- Powerball 250 Hz PRO (Hız göstergeli)
- Dijital göstergesi sayesinde yaptığınız deviri görün.
- Arkadaşlarınız arasında amansız bir yarış başlayacak !
- Kim daha kuvvetli yada yetenekli görün. Bağımlılık yaratabilir...

PowerBall, bileğin dairesel hareketiyle döndürülen, döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuz kaslarının bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış sportmen bir toptur. Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek, kol, omuz ağrılarının yanı sıra bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar. İçinde motor olmadığı halde hassas balans ayarı yapılmış rotoru ve işçiliği sayesinde 15,000 RPM üzerindeki hızlarda bile stabildir.

Powerball, özellikle el ve kol gücü gerektiren sporlarda http://www.powerball.gen.tr/images/rotor.gifperformansı arttırmak için mükemmel bir spor aracıdır. Voleybol, Basketbol, Hentbol, Eskrim, Bisiklet, Tenis, Masa Tenisi, Golf, Bilek Güreşi, Bowling, Badminton, Boks vb. birçok spor dalında performans arttırıcı özelliği sayesinde dünya çapında sporcular arasında geniş kullanım bulmuştur. Ayrıca gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı kol ve bilek ağrısı çekenlere kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.

Hareketsizken bir tenis topu büyüküğünde ve tenis topundan biraz daha ağır olan bu alet döndürülmeye başladığında 2,000 RPM hızdan 15,000 RPM hıza çıkarken 0.45 Kg - 18 Kg arası kuvvet uygular.

Sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, avrupada birçok merkezde bulunan ve şiddetle önerilen egzersiz aracıdır

Scudo
ewt bunu biliyorum...buralarda satılmıyo galiba..Netten sipariş vercekdm sonra vazgeçdim onlamı uğraşcam dedim :) Ama bu yaz almayı düşünüyorum..

Bildiğim kadarıyla bunların çeşitleri var

Powerball Neon:
PowerBall’ın son versiyonu Powerball Neon çalışırken parlak mavi veya yeşil bir ışık verir ve bağımlılık yapan özelliklerine bir yenisini eklemiş olur.

Powerball Techno:
Bu ürün standart modellerden en büyük farkı, sayacın kırmızı LED ampüller ile topun üzerine yerleştirilmiş olmasıdır. Üst kısımında bundan dolayı dijital sayaç yoktur. Topu çevirmeniz bittikten sonra alta kayan ışıklı yazılar halinde skorunuz belirir. Ancak şunu da söylemeliyiz ki bu da ayrı bir tecrübe gerektiriyor, çünkü yazının muntazam bir şekilde çıkması için topun sabit yönde dönmesi gerekiyor.

Metalik Powerball (en gelişmisi sanırım bu )

http://www.bunlardanistiyorum.com/images/products/custom/flat/25_1.jpg

Powerball Signature

http://www.bunlardanistiyorum.com/images/products/custom/flat/25_2.jpg

isterseniz videolarıda war ekleyebilirim....

internet üzerinden satışı var hemde türkiyede istiyen olursa link gönderirim
bence hiç beklemeden al çok eğlenceli bişey:)

İstanbul kadıköy pasajında spin ball satılıyor. Bende almıstım ama devir saati yoktu üstünde bir süre sorada arkadaşın hor kullanımı yüzünden adam gibi dönemez oldu ama bilek kolları calıştırmak için birebirdi başladınmı delirip duramıyordun :D

(link) için tıklayınız.

Bende yok ama bir arkadaşımın vardı , birkaç kere deneme şansım oldu. Özellikle parmak kaslarını çok iyi çalıştırıyor.

ilk duyduğunda inandırıcı gelmiyo ama el, bilek, kol ve omuz kaslarının hepsini çalıştıştırıyo

http://www.dealextreme.com/productimages/sku_1265_1_small.jpg

(link)

Bu alet nasıldır, ben de powerballı merak ediyorum da denemek istiyorum, bu ürün iş görür mü? Site çinden ücretsiz kargo(free shipping) ile 15-20 günde ürün getiriyor, bu sayede ürünün fiyatı 10ytl ye gelmiş oluyor. Sizce bu alet nasıl denenebilir mi?

uğraşma çin felan burdan bakabilirsin biraz pahalı ama aynı gün veya ertesi gün geliyo kargo

(link)

POWERBALL u olup uygun fiyatta satmayı düşünenlerden POWERBALL ALMAK İSTİYOUM. Özel Mesaj den irtabata geçebilirler

Benim powerball rekoru 11.100rpm, zaten biraz fazla sallantılı bi deneme yaptım ve topun döndüğü plastik yuva biraz aşındı (içini açıp inceledim, ufalanmış plastik parçacıklarını temizlemek bir nebze düzeltti aletin balansını) bu yüzden tıkırtılı çalışıyor ve eski performansını vermiyor, max 10.500rpm falan yapabiliyordum en son haliyle.

Alet güzel bi alet, sert bir çalışmayla alt kol kaslarını felç etme konusunda uzman :) Ben parmak ve alt kol kaslarının çalıştığını hissettim, üst kol ve omuza hiçbir etkisi olmadı.

Şöyle bir deneyin, aleti desteklediğinizde sağa sola yalpalayarak çalışıyor, yere koymuş gibi tutarsanız dümdüz dönüyor, yani mantığını temel hatlarıyla biliyorum ama bu hareket motosikletlerdeki "headshake" olayıyla bağlantılı mı merak ediyorum..

çok merak ettim walla hem antrenman gibi hem de rekor denemeleri yapılabiliyor.. daha yakıdan inceleceğim teşekkürler..

benim var ilk aldığımda bir heves oldukça eğlenmiştim :) 13000 kadar geldim ancak daha sonra nedense hevsim geçti şimdi elime geldikçe çevirmeye devam ediyorum bileğine güvenen herkese tavsiye ederim:D

@Sahinoz
internet sitesinde nasıl tutulursa hangi kası çalıştırdığı yazıyor(link)

Yani ciddi bir şekilde yanma olmadı bende, tabi ki çalıştırıyor ama alt kol kaslarını felç ettiği gibi etmiyor diğer kas gruplarını, belki de alt kol kaslarım diğerlerine göre zayıf olduğundan dolayı onun eksikliğini hissediyorum :)

Yok yok tekrar denedim valla çalıştırmadı üst kol kaslarını..

Geri