Scudo Sports

Powerball kullanan varmı?

özcan parlakoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
368
Powerball kullananların görüşlerini almak istiyorum. Kol kaslarında ne derece etkili oluyor?

http://www.powerballs.co.kr/images/powerball_thumbs/green_powerball_top_web.jpg

Scudo
ilk çıktığında denemiştim, uzun süre kullanmadım, ancak 3-4 dakikada bile ön kol kaslarını çalıştırıyor.

Ben kullandım canımsıkıldıkça da kullanırım. faydalı bir alet.Bileği oldukça güçlendirebilir. piyasada birçok marka var bunlardan iyilerini seçilmeli. Kalite önemli. Elinizdeki şey dakikada 16-17 bin devire çıkabiliyor(ben daha yapamadım). Adi ürünün bir süre sonra bozulması işten değil.

@Tacir Tahsilat

evet bende kullandım plastik olanları belli bir süre sonra yatağında boşluk oluyor ama bayağa kullanırsın sıkılana kadar. ısınmadan fazla zorlarsan sakatlanmak bile mümkün.

Hareketsizken bir tenis topu büyüküğünde ve tenis topundan biraz daha ağır olan bu alet döndürülmeye başladığında 2,000 RPM hızdan 15,000 RPM hıza çıkarken 0.45 Kg - 18 Kg arası kuvvet uygularmış.

Masa başı,sürekli klavye kullananlar için çok gerekli bir alet aslında.

İlginç bir alete de benziyor, hiç denemedim. Rekoru 15840 rpm ile elinde bulunduran Yunan'ın videosunu izledim adam sanki break dans yapıyor.

Bende de var, 10 sene falan önce Tr ye ilk geldiğinde almıştım, hala arasora kullanırım, çok faydalı eğlenceli bir egzersiz aracı. Özellikle bilek ve ön kol tendonlarını kuvvetlendirmek için çok faydalı. El bilek problemi olanlar kullanmalı kanımca...

Bende kullanıyorum..Belli bir düzende kullanılsa çok fazla faydası görülebilir..Valla ben canım sıkılınca arada bir elime alıyorum :)

Aletin orjinal olanı sanırım NSD marka olan . Ben hepsiburada dan almıştım gecen sene. Duzenli olarak kullanılır ise kolları gayet guzel çalıştıran bir alet. Hatta cevirme yonu ve kolun duruş posizyonuna gore on kol dışında biseps, triseps hatta gogus kasına kadar etki ettiği iddia ediliyor.
Ancak belirtmek istediğim bir konu daha var. Powerball un digital sayaclı ve sayacsız olmak uzere iki modeli var . Ben sayaclı olanı almıştım . Bu sayac insanda surekli rekor yapma isteği uyandırıyor ve surekli kendinizi zorluyorsunuz . Benim 10000 devir ile başlayan rekor denemelerim 15 gun içinde 13000 lere geldi ve dahada arttıtmaya calışırken boynumdan ( bu kullanırken boynun da çalıştığını bir ispatı olabilir ) sakatlandım ve daha sonra oğrendimki rekor apmaya çalışırken sakatlanan cok insan varmış.
Daha detaylı bilgi almak için (link) sitesi ziyaret edilebilir.

benimde bir süredir aklımda şu lanet bilek ağrılarından kurtulmak için denemek istiyorum bilek ağrısı çeken ve poerball kullanıp memnun kalan var mı acaba ?

@Hilmi paksoy

Kesinlikle!...
En önemli kullanım amaçlarından biri budur, tedavi edici ve koruyucu olarak...

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Merhabalar

Kullanan arkadaşlara; Geliştikçe farklı modelleri çıkmış, misal en son metalik, ama biraz pahalı, plastik almak istesek, güzel ve uygun fiyata nereden alabiliriz ? Teşekkürler...

(link)

(link)

(link)

Türkiyede: Hepsiburada ve bundanistiyorum sitelerinde benzer fiyatlar var, tabii taksit imkanı hepsiburada da daha iyi

Yada Ebay UK den yada USA den free shipping yada ship ücreti ile 45-50 TL ye modeller var...

Tavsiyeniz ne olur ?

Tekrar merhaba, bekleyemedim, biraz da araştırdım ve an itibari ile siparişimi vermiş bulunmaktayım...

(link)

88 TL (6 Taksit) imkanı ile almış oldum, madem soru sordum, aynı derde müzdarip olabilecek arkadaşlara bilgi olsun, Yurtdışı (Usa ve UK) siteleri ve NSD Powerball un kendi sitesindeki fiyatlar kargolama masrafları ile neredeyse Türkiye fiyatlarını buluyor, sahibinden ve gittigidiyor gibi ikinci el sitelerde de kullanılmış ürünler sıfır larından 5-10 TL düşük, bunu da eledim.
Türkiye de ki siteler arasında da fiyatlar (Signature modeli için) aynı, bende kargo ve taksit avantajı olan ve yanında aynı veya farklı sitelerde 10-15 TL ye satılan Deri kılıf + Kumbara hediyesi de olması hasebiyle hepsiburadan sitesinden aldım. Hayırlı olsun, tecrübe olsun...

*Signature modelini tamamen renk olarak (Beyaz) ve üst model olarak çıkması nedeni ile aldım, avantaj/Dezavantaj mı bilmiyorum.

ben de gecen senelerde ufak bı arastırma yapmıstım almak ıcın ancak fıyatları gorunce vazgectım.

modeller arasındakı asıl fark ne acaba 64 lıraya da var 195e de. omur olarak fark olacaktır bunun dısında nasıl bır fark var acaba ?

Merhabalar...
Bende powerball almayı düşünüyorum ama hangi modeli alacağıma karar veremedim.Kullananlar varsa hangi modeli önerirler?

1.(link)

2.(link)

Aralarındaki fark birincisinin digital sayaçlı(82 tl) olması ikincisinin led sayaçlı(77 tl) olması

Hangisi daha sağlamdır ve daha uzun süre kullanırım?

Arkadaşlar alacaksanız kesinlikle sayaçlı model alın. Öbür türlü çabucak sıkılabilirsiniz.Sayaç işi eğlenceli kılıyor.

Geri