Scudo Sports

Portekiz'den selamlar

Scudo
@burnout_54

18 derecemi burda 7-8 bazen 4-5 derece civarinda geziyo :D karsidaki daglarda kar var :D bazi kisiler kutuplarda saniyo kendini oyle giyinenler var ki :D

@Doruk Atay

dorugum oyle bisiklet ki koy tv nin onune butun gun segret o derece cok guzel bi goruntusu var. tanistigim normal bisikletcide degil bildigin dh adamda demo var :D daha ne olsun. simdi guzel bi hafta sonu yakalamaya caliyoruz:D north shore icin :D

@koraymalkoc

koray sen benim kadroyu gor kendi kadronun yuzune bakmazsin :p olum ben bunla nasil grind yapicagimi dusunuyorum eger yaparsam sag arka bacaklar cizilicek :D grind denen hareketi unutmaya dusuncesindeyim:D bisikletin resimlerini yarin veya diger gun koyarim foruma.

al iste. senin 3 tane arkadasin var ben daha kimseyle tanisamadim hatta hava olaylarindan dolayi skate parka bi kere gidebildim. 2 gun oncede dizi sakatladim simdi hic binemiyorum masa dip vuruyo bilegim burkuldu :D daha sayiyim mi :D
iyi oyle bos bos bisikletin skate parkin resimlerini cekmede dolu dolu hareket resimleri cekip koy :D

Olumsuz düşünme ya:D

:D, cumartesi trenle şehrin okyanus kenarı kısmına gidicez 6 kişi yağmur yağmazsa,Figuera da Foz, orda 2 tane park varmış,daha iyiymiş:D

Hugo'nun kısa bi videosunu çekmiştim,yarın sabaha koymuş olurum onu:)

olumsuz dusunme mi? bisikleti aldim eve gittim yagmur basladi 2 hafta durmadi. iki hafta sonra durdu ciktim disari masa yuzunden elimi sakatladim 2 hafta onceki olay hala elim aciyo ondan sonra yagmur tekrar basladi 1 hafta sonra durdu. son 1 haftadir tek bir bulut parcasi gormedim hep gunesli sicaklikta bana gore iyi ama bu seferde dizi sakatladim duzgun yuruyemiyorum bile. dizim haftaya duzelir hava durumu ise diger hafta kar yagislarinin basliycagini gosteriyo. simdi ne bu sen soyle:D:D skate parkin onunden gecerken orda takilanlari gordukce icim ciz ediyo bankta oturuyorum okuldan sonra skate parka gidiyim diyorum ayaga bi kalkiyorum dizimin acisi aklima geliyo .......... diyorum gidemiyorum. hafta sonu hava guzel olucak eger benim turk arkadas giderse daga (dag yanliz skate park ta degil) dizimin durumu kotu olsa bile gidicem otura otura inerim artik :D bisikletin rotor vidalari paslandi durmaktan baya kotu duruyo onlarida degistirmem lazim :D

Vay be:),benim şehrim de kışları sürekli yağmurlu geçen bi yer aslında ama bu ara, cumartesi gününden beri sürekli güneşli son 5 günde 4. sürüşüme çıkıcam bugün 3 te:D, ders çalışamıyorum ne zamandır:D,

sen de maşa tepiyosa 180ini biraz daha alçak yerlerden at ve dizine biraz zaman tanı bence:)

son olarak bu da dün bahsettiğim Hugo'nun 30 sn lik videosu.videoda hareket hariç başka bir ayrıntı daha var, dikkatli arkadaşların gözünden kaçmıycaktır:D

(link)

ayip atilla bende diyorum portekizce biseyler soyluyodur dikkat edince anladim :D oraya millete kufur ogretmeye mi gittin ? :D:D:D

Merhabalar, dün skatepark ta bir fotoğrafçı vardı, ben genelde olduğu gibi izleyip bişeyler kapma modundayım:D ve o kareler;
(link) (link)
Hugo
(link) (link)
David
(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)
Miguel

(link) (link)
Miguel 360

İyileş ve parka gidip sür Uğur, çok zevkli, akıcı sürmeyi, vücudunu kullanmayı,esnetmeyi daha iyi öğreniyo insan,cidden:D

bu gun bacak sakatti ama yinede surdum manual yapmayi bile unutmusum 2 metre gidip indiriyodum tekeri. 1 saat felan surdum fazla bacagimi yormadan. yaklasik 2 hafta sonra baslarim bende tamamen surmeye. sende izliycegine dal aralarina onlara firsat verme kendin sur.

Merhabalar, bugünkü arkadaşla sürüşümüzden benim 2 tane fotoğrafım ve bir de parktan şehrin manzarası:

(link)
Coimbra

(link)
180 air

(link)
mini table (çok daha iyi table fotosu gelicek, daha bugün öğrendim bu rampayı kullanmayı:) )

Geri