Scudo Sports

Porsche'ye makas attım

Scudo
İroni çok başarılı :) Çok güzel bir noktaya değinmişsin @Murat Cömez
Okumaya başlar başlamaz helal olsun dedim. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla atasözünü başarıyla icra etmişsin.
Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum ki konuyu elimden almışsın ;)

Bitti mi?

Pardon ya ben goggle dan Hagi'nin Real Madrit'e kornerden attigi golü ariyordum. Ne ara buraya geldim

Şu "SERBEST kürsü" sayfasına yazılanlara niye bu kadar takılıyorsunuz anlayamıyorum. Adı üzerinde "SERBEST". Özgür yani [emoji57]. E tabi özgürlüğün de bir sınırı var [emoji6].

Cemal Ç.

@Murat Cömez

Jaws 2 filmi de bunun gibi bir sahneyle açılıyor. Dalgıçlar ellerinde kamera tekne batığını çekerken Jaws arkadan saldırıyor. Kamera dibe düşüyor, düşerken geçirdiği sarsıntı deklanşörü tetikliyor :koptum: ve olayın fotoğraflarını çekiyor. Ah Hollywood...

@Ozan Güneri
Evet Ozan haklisin. :D

@chuck_schuldiner
Tesekkürler, gercekten biraz düsündün acayimmi acmayayimmi diye ama baktim gelen giden bir hikaye uyduruyor bende dedim böyle bir konu iyi olur diye ama nedense yalanci olduk ve cogu kisi ironiyi anlamadi.:koptum::koptum::koptum:
Insan hep inana o 80 km hizla gittigimi ve traktörün o hizda benden yol istedigini okuyunca yalan degilde ironi oldugunu anlardi ama neyse bakalimda okudularmi. :koptum::koptum::koptum:

@mariokaldato
Buda haginin degilde Muratin attigi gol sayilir.:p

@Bisikletli Gezgin
Aynen benimde.:harika:

@mtsemiz
Ja demekki bu tesadüf sadece bende degilde filimlerde de oluyormus. :harika::harika:

Güzel hayallerle yaşamak dilekleriyle

Zaten konunun başlığı dahi espritüel bir dille girilmiş,55 km antrenman ve onu 50 km h ortalama ile bitiren(ki)ahmet örken zamana karşıda 25 km lik mesafede dahi yanlış değilsem ortalama 40 göremedi sonrası 80 km hızla giden bisiklet ve ondan yol isteyen traktör vs vs...
Sonuçta biraz neşe katmak için biraz tebessüm ettirmek için üzerine ilaveten tepki koyarak harmanlanıp servis yapılmış başarılı bir anlatımla son bulan konu...

@bilalfidanboyBu dediğiniz şakaları anlayamayıp yazarı gömmeye çalışanlar da var ne yazık ki.

Cemal Ç.

@Özcan.

Yok ya baskan daha neler :D

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Son durum nedir ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri