Scudo Sports

Porsche'ye makas attım

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.620
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Merhaba arkadaslar :

Dün başımdan geçen olayi anlatmak istiyorum.

Antreman amaclı 50 km lik bir tur yapayım diye sabahın köründe yola çıktım. 55 ortalama ile bastımda bastım.

Şöförlerde bana hafiften uyuz olmaya başlamışlardı. Yan yan kesip ekşi ekşi fren yapiyorlardi.
Çok sakin bir tarla yoluna saptım bir ara , sadece kuş sesleri ve cok uzaklardan flash tv deki oyun havaları programı sesleri geliyordu.

Bir ara kendimi kaptirmisim 80 km/h hızla gidiyordum. Bir anda arkamdan çılgınca bir tarktör kornasi gelmeye başladı.
Benden yol istiyor fakat bir türlü beni sollayamiyordu. Sinirlendigini camdan gelen metal muzikten anlamistim. Hadi dedim acıdım garibana yol verdim. Ama vermez olaydim.
Yanimda sürmeye başladı traktörünü. Sag camı açıp laf atti bana "Hey cekilsene kenara bilader. Zaten bıktım sizin gibi hizli ve modifiyeli bisiklet kullanicilarindan. Lutfen market bisikletlerine geri dönünde bizde rahat rahat hava atalım. Kiz arkadasim bile beni terk etti sizin yuzunuzden" altinda John Deere var bi bisikletliyi gecemiyorsun "dedi. ''Al sana hayin" diyerek direksiyonu ustume kırınca mecbur ben de sola kaçmak zorunda kaldim.

Tabi tarlayi boyladim. Neyseki pisikletimin kimsede olmayan ozel bir teknolojisi var. Kaza anında sizi bir arap ati gbi üstünden atıp kenara park ediyor.

Kazayi ufak siyriklarla atlattim.

Asil size sunu sormak istiyorum, Traktörün plakasini alamadim, kamera falanda yok olay yerinde, polise gittim bana inanmadilar güldüler ve beni kapiya attilar. Yaralarim icin hastaneye gittim kimse ilgilenmedi benimle, neymis o tür kanayan yaralara bakmiyorlarmis kendi kendine iylesirmis.
Ha buarada avukatimda cok masarafli olur bosuna dava acmayalim elinde zaten bir sey yok dedi. Savcilik ise kimi sikayet ediyorsun diye sordu ve bende bilmiyorum deyince cik burdan bizi iskal etme dedi.

Ben simdi bu durumda nasil yola basvurmaliyim.

Okudugunuz icin tesekkurler
1f642.png

Ilk Şoförlerin bana hafiften uyuz olmaya başladıgı yol.
12.JPG

Sonra girdigim ve olayin oldugu tarla yolu.
DSC_0594.JPG

Ve kazadan görüntü.
8 (1).JPG

Scudo
Kazadan görüntüyü kim çekti:kötü:

Geçmiş olsun. Bir dahaki sefere yanınızda güvenlik amaçlı roket atar taşımanızı tavsiye ederim. Ağır olur demeyin, yeni çok güzel karbon ve aerodinamik roketatarlar çıktı. Forma arka cebine de sığıyor. Paraya kıyıp bir tane almak lazım.

@Murat Cömez bey bisikletinizin fiyatını yazmamışsınız bu başlıkta, tekrar tekrar okudum ama hiçbir yerde göremedim, bir kontrol eder misiniz acaba benim mi gözümden kaçmış. Olur iş değil. Acaba gerçekten siz değil misiniz? Feyk hesap mı diye de düşünmeye başladım. Siz gerçek M.Ç olamazsınız :ssrtcbya:

@Serkan Mıstınoğlu
Sizin bisikletin yaninda benikinin lafi olamz. Hem konuyu iyi okumanizi tavsiye ederim, konu bisiklet degil. ;) Ne yazikki ipin ucu sizde oldugu icin siz üyelerle dalga gecebiliyorsunuz ama size bir sey desk banliyorsunuz o yüzden mutlu olun sizsiniz bu forumun büyügü.
Kolay gelsin.

Bu nasil hayal gucu yav :ssrtcbya:. Allah iyiliginizi versin :).

30 saniyemi caldin

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Murat Cömez
+ Ben bisikletlerinle alakali bir fiyat verdigini cok fazla gormedim. Bir yanlislik olmali. Konuyu polemik icin soylemedim. Samimiyetime guvenebilirsiniz :)

@CmlCLK
Baktim son zamanlarda uydurulmus hikayeler cogalmaya basladi bende bir konu acayim dedim Cemal.

@mariokaldato
Suc duyurusunda bulunmak istedim ama beni kapiya attilar.

@sinanarmy
Hakkini helal et.:(

Porsche diye geldik john deere çıktı. Az önce okuduğumdan hiç bir şey anlayamadım. Savcılık yada emniyet kapı önüne koymaz tahminimce..

At palavrayı Çömez
Başkası yer ama Eroseros yemez

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Beni de koydu sn. @RedFoX. Telefonumu çaldığından şüphelendiğim birini şikayete gittim. Dinledi, dinledi, "hadi la git işine. Uğraştırma bizi" diyip kovdu [emoji57]. Kurda sormuşlar "ensen niye kalın" diye. "Kendi işimi kendim görürüm de ondan" demiş. Telefonu bulamadım ama içimde kalmadı [emoji16].@RedFoX

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@RedFoX
Anlasaniz sasardim zaten... iyiki anlamamissiniz.:koptum::koptum::koptum:

@PsyBeowulf

@Eroseros

Dogru okuyana yalan degilde baska bir sey oldugunu anlamasi gerekiyordu. Ama okuyamayan tabiki türk oldugu icin hemen iftirayi kaptiriyor.:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::acpsnr::acpsnr:

Geri