Scudo Sports

İnceleme Pompa (Yol Bisikleti - 2015)

bende konuyu görmüşken sorayım presta sibobu oynarken tüm havası kaçmıştı akşam döndüğümde :) btwin 500 iki uclu pompa aldım ama dün ne kadar uğraşsamda basamadım üstelik birazda sibopun ince kısmını yamulttu pompa basmaya calısırken

Scudo
Giyonun air supply modelini kullanıyorum. 10 kez civarı kullanmışımdır. Henüz bir sorunu yok ancak ben 110 psidan yukari çıkmakta zorlanıyorum. 120 ye çıkabilmek için üzerinde tepinmem gerekiyor. Bende mi bir sorun var pompada mı bilmiyorum.

@Eray Gündoğdu sorun tabiiki de sizde degil.Ben 120psi havayi ayakli pompada omzumdan guc alarak yaparken el pompasiyla bu kadar zorlanmak hatta kan ter icinde kalmak biraz bana normal geliyor:D

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@kobalamin benimki de ayaklı pompa. omzumdan güç almayı geçtim ayaklarım yerden kesiliyor. zıplaya zıplaya şişiriyorum. pompa yamulacak da yere kapaklanacağım diye korkuyorum :D

Saadettin Z. forumda tavsiye ettikten sonra SKS airworx 10.0 almıştım.
Cidden memnunum şimdiye kadar hiç sorunum olmadı arabayı bile şişirdiğim oldu. iki sibop için de uygun olması, ele oturan yapısı, metal gövdeli olması fiyatının Decathlon pompaları ile aynı olmasına rağmen daha kaliteli görünmesi (aynı fiyata plastik gövdelilerdi bu metal) gibi durumlar bana güven verdi.
Pompayı iç lastiğe kilitliyor iki elinizle rahat rahat basıyorsunuz keşke çook önce alsaydım... ona yanarım
Bir ok ile ayarlanan bir bilezik var PSI göstergesinin çevresinde bun abakaak ibreyi ayarlayabiliyor olmak çok işe yarıyor. Lastik patlatmıyor veya istediğiniz ayara getiriyorsunuz. SCWALBE yol lastiklerini pompayı kilitleyip iki elimle şişirerebilirken decathlon iç lastiklerinden çekiyorum
Max 140 PSI ancak daha ötesine de ihtiyacım olacagını sanmıyorum 120 ye ayarlayıp çekiyorum hortumu. içteki basınç zaten 110dur diye düşünüyorum.
tavsiye ederim
2..jpg 13658_00_d.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Giyonun el pompasını aldım hortumlu GP 87 modeli. Kullandığım kadarıyla gayet iyi diyebilirim tek eksisi göster ge olmayışı. Max. 100 psi basıyor. Başka versiyonları 120 psi basabiliyor .

@Erdal Yılmaz

Sâyenizde hem küçük, hem hafif, hem de pratik pompamı bulmuş oldum. Teşekkür ederim...

@Hüseyin Kara

Merhaba, Lezyne Steel Floor ABS2 Track Pump hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Çeşitli sitelerde en iyiler arasında yer almakta ancak amazon.com'da memnun olmayan bayağı bir kullanıcı var gibi.

Bende bir pompa alay diyorum. Fotolardaki düzeneği kurdum uzun süredir kullanıyorum fakat istedigim basıncı basamıyor siboptan sökerken kaçıyor bir kısmı sanırım pompayı 25 tl ye BİM den aldıydım pc power supply si bedava Sibop aparatına 50 tl gibi bir para vermiştim sanırım. MTB şehir bisikleti kullanırken sorun yoktu ama yol bisikletine geçince yetersiz kalıyo manometrede ibre tam tur atıp 2 vida arasındakı yere gelene kadar hava basıyom lastik 110 psi (hesapta 175 psi) ama hikaye. Bir kere alcan kalite bişey uğraşmayacan.
5f6acfcc52df428d2e393aa30332c7b6.jpg
dd6a46c45c787aa2c582e157c6e0edd7.jpg
1b363b8ce9b366443e7f7c7e50c4134c.jpg

0c7b07f381a96d328a8a658a5e494486.jpg

Merhabalar arkadaşlar,
Neşeniz bol olsun.

Yol bisikletim için evde kullanmak üzere ayaklı pompa olarak Btwin 900 aldım, 100 psi olarak bisikletin tekerlerini çok rahat, hiç zorlanmadan kısa bir sürede şişirebildim.
Ürünü tavsiye edebilirim.
(link)

Şimdi de 100psi-120psi basabilen bir el pompası arıyorum, önerebileceğiniz küçük el pompası önerebilir misiniz?

Bol bisikletli günler olsun.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@idinc

XLC Aldım 4-5 ay önce 120 psi basıyor ama hiç denemek nasip olmadı daha 55 Tl ye almıştım Kemer de bir bisiklet dükkanından istersen fotosunu gönderebilirim

Topeakin var ufak el pompasi 120 psi basiyor

@ATTy Güzel kardeşim, resim paylaşabilir misin?
Zira çok modeller var, tespit etmek güç oluyor.

@mariokaldato Güzel kardeş, paylaşım ve öneri için teşekkür ederim. Aslında ürünü çok beğendim 120 psi olması ve içinden hortum çıkması kullanım dostu olduğunu gösteriyor. Ancak fiyatı 110 TL civarında olduğundan benim için bütçe aşımı söz konusu!

Hem Alman malı (iyidir diye inanıyorum) hem de fiyat olarak tercih edilebilir (40 TL civarı) ve aynı zaman da çok küçük haliyle de olsa 100 psi basıyor olması sebebiyle, ilgimi çekti!
Ürün hakkında yorumlarınız nasıl olur?

Ürün adı: Point Mini 99 Pompa 59Gram 100PSİ

(link)

Kazasız ve bol keyifli sürüşler olsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ATTy Güzel kardeşim, paylaştığın resim ve bilgilendirme için teşekkür ederim.
Fiyat ve boyut olarak uygun bir ürün, ilaveten basınç göstergesi de tercih edilmesini kolaylaştırıyor. Satın almış olduğunu ama henüz kullanmamış olduğunu belirtmişsin. Kullanım sonrası yorumlarını da değerlendirmek istiyorum, acaba şişirme süresi, yeter derecede şişirme yapıp yapmadığı, presta sibop başlığına tam oturup oturmaması, şişirme sırasında hortumsuz olması sebebiyle de sibop kırılmalarına sebebiyet verip vermemesi vb. kullanım dostu konularında da yorumların yönlendirici olacaktır.

Yine aynı fiyat aralığında sağlam ve ufak biri ürün olması sebebiyle Point Mini 99 Pompa 59Gram 100PSİ ürün dikkatimi çekiyor.
(link)

Kazasız, keyifli sürüşler olsun.

• Beğen
yaklaşık 2 yıldır giyo air supply resimdeki pompayı kullanıyorum yol bisikletinde her sürüşten önce istisnasız kullanıyorum çok rahat bir şekilde 100 psi basıyorum en başlarda bir arkadaş hava kaçırmasından bahsetmiş bu zamana dek bir kere basıma öyle bir şey geldi oda ardı ardına 4 bisiklete 100 psi hava basmıştık pompa ısınmıştı ve hava kaçırma sesi geliyordu kilit mekanizmasından bence gözünüz kapalı alınız (Y)

WhatsApp Image 2018-02-01 at 22.24.23.jpeg

diğer sorumda şu resimdeki 45gr yazan aliexpress ürünü 100psi basabilen pompadan kullanan var mı var ise yorumu nedir 80psi basabiliyor mu ? WhatsApp Image 2018-02-01 at 22.24.23.jpeg HTB13wsRXAfb_uJjSsrbq6z6bVXaI.jpg

• Beğen
Kilerimde kendime özel küçük bir tamirhanem var. Orada tura çıkmadan önce topeak joeblow max hp ile lastik havamı tamamlarım. Hatta benim evin kileri turlarda buluşma noktamız oluyor. Yaklaşık 1.5-2 senedir bende şişiririz lastiklerimizi. Bu zamana kadar hiç problem yaşamadım. Kaliteli ve sorunsuz bir ürün:harika:

Taşınabilir bir pompa edinmek gerekirse aşağıda görselini attığım Sedona pompa mükemmel. Yanlış bilmiyorsam Giyo pompalar ile aynı. Bugüne kadar pedalladığım gruplarda, insanlarda gördüğüm bir çok teferruatlı ve pahalı pompalardan kat kat iyi çalışıyor. 80 psi dan sonra zorlasa da 130 psi a kadar hava basabiliyorum bu pompa ile. Hafif olması, forma cebinde taşınabilirliği, fiyatı ve işlevi düşünüldüğünde gerçekten başarılı bir ürün:harika:Presta ve schrader sibop dönüşümü yapılabiliyor(Not: bu ürünü yaklaşık 3.5 senedir kullanmaktayım)

verybig.jpg

Bisikletinin görselinde kırmızı renk olanlar için tavsiye ediyorum.Güzel kombin yapılıyor.Çok yönlü bir pompa.Hem lastik şişiriyor,hem arka lamba olarak kullanılıyor,hem görsel olarak güzel.Bir taşta üç kuş.Bana da forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti.(link)
@trainspotting35 Çetin hocam ,sen kırmızıyı seviyorsun.:)Pompa ihtiyacın varsa tavsiye ederim.

Geri