Scudo Sports

Pompa tamir kiti..

sonEr´´

Forum Bağımlısı
Tepki
1.374
Bisiklet
Salcano
Decathlon'a iç lastik almak için gitmiştim..2adet 700x23 iç lastik 8.90 tl..Reyonları dolaşırken bu ürüne rastladım , paylaşmak istedim...Fiyatı 5.90 civarıydı..Aslında bu kit yerine 9-10 tl'ye pompa almak daha mantıklı gibi ama pompanız pahalı birşey ise ve çok seviyorsanız bu kiti kullanabilirsiniz :) , İyi forumlar.

(link)

(link) (link)

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
Scudo
pompanın sibobun ucuna geçen kısmındaki kauçuk ve plasik parçacıkları içeriyor :in: resme tıklamanı tavsiye edebilirm.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
tam ihtiyacım olan şey. paketin içinde solda gözüken siyak kapak var. pompamın o parçası düşmüş. gerçi pompa da 10liralık bir pompa. bu decathlon izmire de lazım bitane :)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Buna 5.90 vermek yerine o fiyata yeni pompada alınabilir :) Dün 5 TL ye bir pomba almıştım gayet memnun kaldım.Kaçağı falan yok güzel şişiriyor ;)

Sen 5 liraya almış olabilirsin ama mesela 20 lira verip carbon bir pompa alan arkadaş bu kiti alıp carbon pompasını yeniden hayata geçirebilir..bende ucuz sedona pompa kullanıyorum..hani bozulsa pompam gider yine alırım iş görüyor..eski pompamı yedek parça olarak ayırdım...şimdiki pompanın ucundaki kauçuk deforme olduğu için hava kaçırmaya başladı bende eski pompadan söktüm taktım yola devam :)

tabi yani ben benim gibi ucuz pompa kullananlar için söylemiştim :) 40 liraya pompa alıpta bi kauçuk için tekrar 40 lira vermek mantıksız olur :)

Geri