Scudo Sports

Pompa-Sibop uyumsuzluğu :(

Sorgulayıp, öneri verilmesine, öneriden çözüm bulunmasına, çözüm bulunup, bir çok kişiye katkıda bulunulmasına, Gayret ve emeklerinden Ötürü, Teşekkürler. Ayakta alkışlıyorum. 👏👏👏👏

Scudo
Bu konuyu buldum buraya yazayım sorumu. 2 bisiklet tura çıktık. Birisinde kalın sibop var diğerinde ince sibop var. Pompanın başını değiştirince hallediyoruz. Genelde ince şişirilecek şekilde kalıyor pompa. Kalın sibop olanı benzinlikte şişiriyoruz. Sorum ise şu : İnce sibop olan bisikletin lastiği patladı. Bisikletçide iç lastiği yeniledik. İç lastik değişti. Bir ara baktım sibop kalın sibop gibi geldi. İç lastik değişince sibop türü de değişir mi? Amma uzattım ha. 😄

Bu konuyu buldum buraya yazayım sorumu. 2 bisiklet tura çıktık. Birisinde kalın sibop var diğerinde ince sibop var. Pompanın başını değiştirince hallediyoruz. Genelde ince şişirilecek şekilde kalıyor pompa. Kalın sibop olanı benzinlikte şişiriyoruz. Sorum ise şu : İnce sibop olan bisikletin lastiği patladı. Bisikletçide iç lastiği yeniledik. İç lastik değişti. Bir ara baktım sibop kalın sibop gibi geldi. İç lastik değişince sibop türü de değişir mi? Amma uzattım ha. 😄

Evet değişiyor, iç lastiklerde sibop türleri değişmektedir.

Başka konu açmak istemediğim için buraya yazayım dedim şu sibopun dip kısmındaki somunun bir adı varımdır. Amacı tahminim lastiğe hava basarken içe doğru girmesin diye önlemek için doğrumudur. Screenshot_20210102-032624.png

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@ErzincanLee ayni zamanda içlastiği hareketini engelliyerek sürtunmeden dolayı zarar görmemesini sağliyor.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@Atasoy abi benim aldığım bisiklette yokta nerden alabilirim tam bir adı var mı?

• Beğen
@ErzincanLee bisikletcilerde bulabilirsin yoksa yedek ic lastik sipariş et üzerinde gelir, onu kullanirsin yada oraya uygun bir somun tedarik et civata satan yerlerde olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@Atasoy Anladım teşekkür ederim..

• Beğen
Geri