Scudo Sports

Pompa önerisi

HeRoGaki

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Ümit
Arkadaşlar tekerleğim sürekli patlıyor ve yama yapıyorum ama pompam kırıldığı için yeni bir pompa almayı düşünüyorum 2 pompa arasında kaldım :

1-Sedona kısa pompa:
(link)

2-Giyo Gp-04:
(link)

Arkadaşlar bu pompalardan kullananlar varsa hangisini alayım sizce yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler :)

Scudo
İkisinide kullandım. Sedona arazide kayboldu. Aynısından bulamadım. Giyo aldım. O da gayet iyi. 2 senedir kullanıyorum. Bence hangisi hoşuna giderse onu al.

giyo yu al ama kırıldı demişsin şöle az daha versende aliminyum olanlardan alsan daha uzun ömürlü olur

Kesinlikle sedona bende var süper bir performansı var ufak dev diyorum ona:))))))))))))

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sedonayı sipariş ettim :)

Arkadaşlar Sedona kısa bisiklet pompası almak için bi site arıyorum ücretsiz kargo olan ve teslimatta ödemeli alışveriş yapabileceğim böyle bir site bilen varmı ?

arkadaşlar sedona el pompası kullanmıyorum normal sartlarda işimi goruyor ama daha fazla bar basan bır pompaya ıhtıyacım var evde ayak pompamm var ama turlarda fılan sedona ıstedıgım kadar basamaz sanırım yol bısıkletı kullanıyorum max 120 bar basabılecek bır pompa ıytıyacım var (suan arastırma yapıyorum hemen alamıcagım ) tercıhım mın 120 psı basan gstergelı bır pompa onerılerınızı alabılırmıyım uygun bır alet arııyorum

(link)

bu tarz bısey 144 psı basabılıyormus ve gostergelı buna benzer bırazdaha uygun bır pompa tercıhımdır saygılar

(link) bu pompa fıyat ıyı gostergede var acaba kullanan oldumu daha once

Arkadaşım için maksimum 30 lira olacak şekilde pompa bakıyoruz. Kriterler elde kalmaması ve 20 cm' lik sele arkası çantaya sığması. Lastikleri schwalbe marathon mondial tur lastiği. Önerisi olan var mı?

----16/12/17-----
Giyo gp 04 s aldım, hem sele arkası çantaya sığacak boyutta(19cm) hem fena iş yapmıyor. Tek ağızlı ama hem presta hem schrader olarak ayarlanabiliyor. Fiyat performans olarak güzel bence. (kargo dahil 19)
IMG-20171216-WA0000.jpeg
Yanında kadro montaj aparatı da var. Ayrıten ortadan ikiye ayrılabiliyor.
IMG-20171216-WA0002.jpeg
Herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
2 sene sonra pompa ihtiyacı olabilecekler için btwin 100 el pompasını inceledim.İyi seyirler

sedona el pompası.

psi göstergesi yok.

yolda kaldığımda hiçbir cep pompasının basamadığı değerlerde zorlatmadan basıyor.

100-110 psi sorun değil.

Merhaba. Sedona 610 üzerinde schwalbe lugano active line kevlar guard ile geldi (700x23 sanıyorum). Yaklaşık 23 senedir bisiklet kullanmadığım için unutmuş olabilirim (hatırladığım kadarıyla o zamanlar lastiği sıkarak hava basıncına karar veriyorduk); bahara kadar aksesuarlarını tamamlamak istiyorum ve şu Sedona pompa gittigidiyor.com/spor-outdoor/sedona-pompa-mini-siyah_pdp_498432066 işimi görür mü acaba? 87 PSI basıyormuş ama ben bu konuda yukarıda yazılanlarda dahil biraz araştırmama rağmen pek bir şey anlamadım (sayı düştükçe büyüyormuş falan vb.). Teşekkürler.
Ya da şu gittigidiyor.com/spor-outdoor/giyo-orjinal-gp-41s-gostergeli-bisiklet-pompasi-ucretsiz-kargolu-yeni-uretim-tasarim-kalite-emir_pdp_527034132 bar göstergeli 100 PSI basıyormuş; bunu mu almalıyım? Sanırım benim bisiklet lastiklerine 100-120 PSI gerekiyormuş. Sedona pompa 87 olduğuna göre işime yaramaz sanki gibi ama işte bilgisiz olunca arada kaldım. Çünkü forumda 87 basınç 100 den büyük olduğuna dair şeyler yazıyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@vatanamillete Psi ne kadar yüksekse o kadar yüksek basınçlı hava vurabilir. Yol bisikletleri için yüksek basınç ve dolayisiyla yüksek basınçlı pompa gerekir.
Seçenekler arasinda Giyo 41s yüksek basınçli hava basabileceginden size daha uygun olacaktır.
Ancak benim de size önerim Giyo gp-85p olacaktır. Hem içinden çıkan uzayan hortumu var hem de 120 psi hava basabikiyor. Link:
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@vatanamillete Merhaba. Öncelikle bisiklet sporuna dönmeniz çok güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler dilerim. Bahsettiğiniz Sedona mini pompayı zamanında ben de kullandım, sağlam olduğu için rahatlıkla 60-80 arası basılabiliyor. Ama yol bisikletinde yetmez, hele 23 hacim lastiklere çok az o hava. Bu pompayı yanınızda taşımak amacıyla almanızı tavsiye ederim. Lastik patlaması durumunda sizi benzinliğe gidecek kadar idare eder bu fiyat bandında ki küçük pompalar. (link)
Linkte ki ürünü aldım, forumda birkaç kişide daha var ve henüz şikayeti olanı duymadım. Her sürüşten önce 105-110 arası hava basıyorum(23 hacim) lastiklere, tam fiyat/performans ürünü. Muadili olarak XLC marka da var o da sağlamdır. Son yazdığınızı nerede gördünüz, alıntılayabilir misiniz rica etsem? Arkadaşın da dediği gibi doğru orantılı olarak, sayı arttıkça PSI'da artar çünkü.

@Ceyhun Özkan bende yeni aldım 43p, çok memnunum. @vatanamillete şehir bisikleti için 22 cm boyunda 80 basabilen giyo vardı, yol bisikletinde onu sele çantasında yanımda taşıyorum ama kilo itibarılye 125 basmak için eve ayaklı pompa aldım. 43p. küçük el pompası yol bisikleti için acil durum teçhizatı olabilir ancak.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@vatanamillete Merhaba. Öncelikle bisiklet sporuna dönmeniz çok güzel olmuş, kazasız belasız sürüşler dilerim. (...) Son yazdığınızı nerede gördünüz, alıntılayabilir misiniz rica etsem? Arkadaşın da dediği gibi doğru orantılı olarak, sayı arttıkça PSI'da artar çünkü.

Birçok konuya bakmıştım; tarayıcının geçmişinden bulabildiklerime yeniden baktım ama ilgili sayfayı ne yazık ki bulmadım. Öylesine ters bir orantı olduğunu yazılıydı hatta şimdi hatırladığım kısımında, benzinlikte araba tekeri ile bisiklete vurulan hava miktarı aynı falan deniyordu. Benzinlikte geçen muhabbetler anlatılıyordu. Sırada bekleyenler korkup kaçıyormuş patlar falan diye... Neyse doğrusunu sayenizde öğrenmiş olduk, teşekkür ederim, minnettarım hepinize.

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏

Birçok konuya bakmıştım; tarayıcının geçmişinden bulabildiklerime yeniden baktım ama ilgili sayfayı ne yazık ki bulmadım. Öylesine ters bir orantı olduğunu yazılıydı hatta şimdi hatırladığım kısımında, benzinlikte araba tekeri ile bisiklete vurulan hava miktarı aynı falan deniyordu. Benzinlikte geçen muhabbetler anlatılıyordu. Sırada bekleyenler korkup kaçıyormuş patlar falan diye... Neyse doğrusunu sayenizde öğrenmiş olduk, teşekkür ederim, minnettarım hepinize.

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏

yol bisikleti lastiğine bastığımız havayı binek araba lastiğine basacak delikanlı nerdeymiş:)

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@vatanamillete Şimdi anladım, siz hava basıncı ile hava hacmini kastettiniz galiba. Araba tekerinin hacmi daha fazla olduğu için daha çok hava miktarı alıyor ama havanın basıncı daha az. Bisiklette de durum tam tersi. Ayaklı pompa sayesinde benzinlikte bana bakan, söylenen tiplerden de kurtulmuş oldum :)

@vatanamillete Şimdi anladım, siz hava basıncı ile hava hacmini kastettiniz galiba. Araba tekerinin hacmi daha fazla olduğu için daha çok hava miktarı alıyor ama havanın basıncı daha az. Bisiklette de durum tam tersi. Ayaklı pompa sayesinde benzinlikte bana bakan, söylenen tiplerden de kurtulmuş oldum :)

Karıştırmış olabilirim 😊 bu ayaklı pompa sanırım bisiklette takılmaz. Bu arada

218947 dosyayı görüntüle

benim lastikte min. 85, Max. 130 psi yazıyor. 74 kiloyum acaba 100-110 basan el pompası işimi görebilir mi?

Geri