Merhaba arkadaşlar. Bugün bi pompa aldım giyo marka. Aldığım yer her sibopa uygun olduğunu söyledi. Fakat ben bi türlü lastiğimi şişiremedim. Benim iç lastik iğne uçlu. Pompanın nasıl kullanıldığını bilen biri yardım edebilirse çok sevinirim.
Pompanın ucunu çevirerek sökün. İçindeki lastikli ve varsa plastik kısmı söküp ikisini de ters çevirip tekrar takın. Lastikli kısmın bir tarafı ince bir tarafı kalın deliklidir. Plastik kısım ise (Sedona mini pompada var bu, Giyo'da da var mı emin değilim) bir kısmı dışına çıkık, diğer kısmı içine girik şekilde oluyor. Yine söktüğünüz şekilde takmanız gerekiyor. Yani önce plastik parçayı, sonra lastiği, sonra da kapağı.
(Bu arada evet, üstteki mesajdaki link aynı sorunun cevabına ait ama yine de yazasım geldi)
French (iğne uçlu) sibop kullanan arkadaşların da şişirebilmesi için sibobun ucunu çevirerek açmaları (çıkarmadan) gerektiğini hatırlatalım. Resimli anlatım için de teşekkürler
Benim gordugum onu cikardiktan sonra o yuvaya vidalanan bir modeldi. Ancak onun da ozel ince uzun bir tornavida gibi aleti vardi. Farkli mekanizmalar kullananlar da var sanirim.