Scudo Sports

Polonezköy Kupası.

@cazgır

Klise diye biliyorum ben, geçen sene de kamp atmıştık, öyle bir şey gözümüze çarpmamıştı...

Scudo
@cazgır

Valla geçen seneki kampta Mezar felan yoktu varsa bile hiç alttan dürten olmadı yan :D Şaka bir yana benim bildiğim kilise bahçeside mezarlık değil...

@Hakan Yazman

Hakan abi cumadan gel. Bende cumadan kamp atacağım. Orada görüşmek üzere ;)

@ExtremE

Gökhancığım, benim de gönlümde cumadan kampa gelmek var (hatta gel beraber gidelim :) ) ama duş olayını nasıl yaparız dersin ? en azından ctsi akşam duş almalı yarışa dinç girmek için (oteller yardımcı olur mu acaba ?)...

arkadaşlar, meteoroloji cumartesi-pazar sağanak yağış gösteriyor.
kampa gidecek olanların su geçirmeyen çadır götürmeleri gerekebilir.

bu arada yağurda parkurun feci zevkli olacağını düşünüyorum.:))
o rampaları kuru haliyle zorlanarak çıktığımız düşünülürse çamurlu haliyle
evlere şenlik bir durum oluşur. çook güzel olacak çoookk.

yağmur çok fena olur yaf o parkurda, çıkışlar imkansızlaşır nerdeyse :)

Kamp yerinde bizim takıma 4 çadırlık yer ayarlayın dalarım valla :) şaka bi yana güzel olcak yağmurda kamp kurması daha zevkli olcak tamamen doğal koşullar işte mtb budur.

@Hakan Yazman

Ben şimdi kocaelindeyim. Cuma günü sabahdan birkaç bisiklet klübü üyesi ile poloneze geleceğim.
Duş alma olayına gelince, duş alma olayını bende düşünmedim. Geçen sene orada kalan arkadaşlar vardı. Onlara sorup bu işi nasıl hallettiklerini sormak lazım. Geçi haftasonu yağmur yağacak diyorlar gerek varmı duşa :D

Görüşmek üzre..

Gökay siz geçen sene kamp yapmışdınız sanırsam. Duş alma olayını nasıl yapıyordunuz ?

yahu yarısa gelemıycektım ama su kamp olayları ıyıce heveslendırdı benı bu yarıs ıcın:D..çadırda kalmalar falan bayyaaa bi eglence olucak sanırım .inşallah hı aksılık cıkmazda bende gelebılırım yarısa:(

@latif kavak

Mutlaka bekleriz Latif çok güzel hazırlandı herşey, akşam kampta yapılacak muhabbetleri saymıyorum tabii :)

cuma saat 2:30 gibi parkurda olucam gelmek isteyen varsa beklerim .olmadı kamp alanından birileri çıkar herelde.bir de bu yarışta büyükada da olduğu gibi yıldız kategorisi olcak mı yoksa 15 ve 16 yaşda junior olarak sayılcak

YARIŞ PROGRAMI

Büyükada yarışında olduğu gibi hemen tüm kategorilerde yarışlar düzenlenecek. Özellikle 16-18 yaş grubu yıldız bayan ve yıldız erkek kategorileri ile +40 ve +50 yaş grubu kategorileri için de kürsü hazırlandığını belirteyim.

19 Mayıs 2007 Cumartesi

12:00 Kayıtlar Başlıyor
16:00 Kayıt İşlemi Sona Eriyor
17:00 Teknik Toplantı
Teknik toplanti Polonezkoy Merkezdeki meydan parkta gerceklestirilecek

20 Mayıs 2007 Pazar

10:30 60 Dakika Yarışı
40-49 Yaş Büyük Erkekler
+50 Yaş Büyük Erkekler
15-18 Yaş Yıldız - Genç Bayan
15-16 Yaş Yıldız Erkek

12:00 90 Dakika Yarışı
17-18 Yaş Genç Erkek
19-29 Yaş Amatörler
30-39 Yaş Amatörler

14:30 UCI Yarışı
Elit Erkekler
Elit Bayanlar (10 dakika ara ile start verilecek)

17:00 Ödül Töreni

KONAKLAMA VE ULAŞIM

Kısaca ikinci köprüden sonraki ilk sapaktan sağa Kavacık İşaretlerini takip ediyorsunuz. Zaten Kavacık'a geldiğinizde yol sizi Polonezköy işaretleriyle yarış alanına getiriyor. Kayıtlar yine merkezdeki parkın yanında, Adampol Kültür Merkezinde olacak. Polonyalı ünlü bir ressamın eserlerinin sergilendiği güzel bir de resim sergisi var Kültür Merkezinde. Sanırım bu sergiyi de ziyaret etme imkanı bulacaksınız. Eğer ayarlayabilirsem, geçen yıl olduğu gibi bir MTB video gösterimi planlıyorum. Daha Muhtarlıkla görüşmedim ama havanın elvermesi durumunda güzel bir seyir olabilir akşam için. Filmimiz "Off Road to Athens" filmini yaratıcılarının yeni filmi: 24Hour Solo... 24 Saat Yarışlarının heyecanı ve detaylarını çok güzel gösteren bir film. Amerika gezim esnasında filmin galasına gitme imkanı da bulmuştum bu arada...

Konaklama için ise bu yıl muhtarlık ve otellerin ucuz yollu bir oda sunumu olmayacak zira geçtiğimiz sene bu konuda bayağı bir sorunla karşılaşmışlar. Ayrılan odalar "pahalı" bulundukları için tutulmamış vesaire. Yalnız yine kilisenin bahçesinde çadır kurma imkanı veriyorlar. Çadır seçeneğini ciddi anlamda düşünmenizi tavsiye ederim.

Not: 2teker.com'dan alıntıdır.

Yarışmu kampmı derseniz 1.plana Kamp olayını alırım zaten en önemli nokta kamp yarış sonraki mevzu. :D

(link)

Valla biz bi mezarlık gördük ama sanırım orası olmayabilir. Bu arada eğer orasıysada alttan birisinin dürtmediğinede sevindim:D

ewet bu gün arışacağımız topraklara yağmur düştü parkur kıvamına geldi artık cumartesi görüşmek üzere arkadaşlar

@hornet

Arkadaşlar Yasin Cihat yarışta, büyük inişte bir kaza geçirdi organizasyondaki eksiklik sebebi ile ambulans kendisine oldukça geç ulaştı. Şu an Özel Selimiye Hastanesi'nesinde yatıyor, kalçasında sol tarafta bir kırık oluşmuş ve o bölgede bir iç kanama, kanama sebebi ilede yine aynı gölgede şişlik, kendisi yarın bir operasyon geçirecek ve uyarım eski sağlığına kavuşacak, kendisine acil şiva diliyorum.

Bende kendisine acil şifalar diliyorum....

Geri