Scudo Sports

Poliüretan Köpük

Abdullah Hakkı

Forum Bağımlısı
Tepki
655
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bugün bizim banyodaki lavabonun biraz sarkmış olduğunu farkettim. Vidasını sıkmayla başedilmiyo artık. Bi an poliüretan köpük aklıma geldi. Gittim getirdim ve altına sıktım. İçerilere sokamayınca elimle boşluklara doldurdum. Ama ne bilirdim bu meredin ele yapıştımı çıkmadığını :D. Şu an biraz kazıdım ama kazımayla olmuyo. Ne yapmalı bi bilen varmı acaba? Çok komik görünüyo ama ya :D

Scudo
hayır denedim ama bir işe yaramadı. Pas çözücü bile sıktım :D hiçbiri işe yaramıyor. Yapışmıştı parmaklarım ama biraz zorlayınca açabildim. Kortuğum şey derinin zarar görmesi:D.

abi deme yaa :D ne bilim bunun geçmeyeceğini:D galiba deriyi kaldırdım:D kanadı biraz ama iyiyim şimdi :D mecbur çekiyoz:D ammman aklınızda bulunsun. poliüretan köpük ve silikona elinizi vurmayın :D hatta bilmediğiniz şeye eldüvensiz el vurmayın:D

Kardeşim bu köpük olayı, Şöyle kurtulabilirsin: Bildiğim hiçbir kimyasal çıkarmıyor. Ancak dişlerinle hafiften kaldrıma yöntemiyle oluyor!!!

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
@ali karagönlü

Valla aldım bıçağı kazıdım:D Biraz derimi yüzdü ama problem yok şimdi. Tırnaklarımın üzerinde kaldı biraz. Eğer bu derde düşen olursa tavsiyem buzla iyice dondurun. Öyle daha kolay çıkıyo.

@Hakim Arslan

biz severiz soğuğu hakim abi :D:D:D:D:D ama kazımak gerekiyo yav :D orası zor oluyo :D:D:D:D:D

Hazır konunun başlığı güzelken sorayım;Biz bu poliüretan köpüğü alıp lastiğin içene sıkalım.Lastiğin şeklini alır mı?Alırsa patlaklara karşı çözüm bulmuş olmaz mıyız?Hafif de olur belki.Konuyu cörtlettim :cool:

Geri