Scudo Sports

Polis görürseniz mutlaka durun ve uzaklaşmasını bekleyin

Scudo
10sene önce açmış olduğumuz internet cafenin içine , bir vatandaşın şikayeti üzerine yunus baskın yapar motorsikleti ile girdi. Onun dışında geceleri cafede takilirdim ve her gece içeriye girip müşteri alıp almadığıma bakmaya gelen canı sıkılmış devriyeci aç polis abilerim gelirdi. Aaa burada kola varmış, aaa dondurma varmış. İşini iyi yapan dürüst polisler çoktur ama bu olaylar beni o uniformadan soğuttu. Gereksiz yere ödediğim cezaları saymıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sallehpaul
@anfora53
kardeş ben genelleme yapmadım sadece çoğu polisin davranislarindan söz ettim. ve sizde bilirsiniz ki kurtlere daha cok baskı yapıyorlar bunu demek istedim. benimde ulkucu olsun alevi olsun laz olsun ermeni olsun cok baba arkadaslarim var. biz burda bu tur polislerin tutumundan bahsediyoruz. :) saygilarimla

Şey gibi; Grand Thef Auto da hasta kurtarmak için ambulansla masum yayaları ezmek :)

Şu videoyu tekrar izledim ve detaylı bir şekilde inceledim. Bence polislerin suçu yok. Çünkü bisikletli amcanın iyice yolu kontrol etmesi ve bisikleti elinde bir şekilde geçmesi gerekirdi. Zaten yaya veya araçlı bir şekilde polis ambulans gibi ilk yardım araçlarının önünden geçmek veya durmak sakıncalı her konuda. Polislere de helal olsun geri gelip amca ile ilgilenip üstüne bir de ambulans çağırmışlar.

Geri