Scudo Sports

'' polinez 29 eylül performans turudur ,,

Kesin söz vermiyeyim ama o gün Sakarya'da olmam gerekebilir. 2-3 gün öncesinden bildiririm durumu.

Scudo
evet çağrı ,sefa buradan haberleşirler ve ortak karar alırlar ise b takımını yazarım ,kaptan çağrı, artçı sefa olur b takımına gelecekler yazılırlar, turda kurtdoğmuştaki prosedür uygulanır ,buna göre a takımı başlar 5 dakika sonra b takımı harekete geçer ,,,

adem 15 ine dinlen ve hatta 22 sinede dinlen, 29 una bakarız, ondan sonra 6 ekim kartepe, dua edelim rüzgar ve hava iyi olsun evet polinezde kartepeyi masaya yatırırız, işimiz zor ,5 ekim günü mecburen bende kalacan..

liste güncelleme,,

güzergah,,

(link)

dönüş aynı

sürat yapacaklar,,

1- kudret-28
2- adem dualı-26
3- atom kamil-26
4- özer,,-26
5- m .atay-28
6- sinan -26 kesin değil,,

kontenjan 10 bisiklet tempo hızlı olacak,,bekleme yok lastiği patlayan kendi değiştirecek ve ekibe yetişecek,,iç lastik pompa ve kask zorunluluğu vardır,,

saat 08.30 üsküdar motor iskelesi....hemen hareket ,,,polinez ,
hekimbaşı girişi ...

neyse adem takma kafana kartepe için ,murat ayar çeker ise gideceğim bende ,özer kamil anca anadolu yakada kalacak ayın 5 inde başka türlü yetişme durumları yok ya da murat gelirse onlar arkamızdan güney yolundan gelir yolda karşılaşırız...
evet ayın 29 una kısa mesafe çerez yapalım bakalım

@Kudret Kurtcebe

abi şu yıllık iznim kesinleşsin bir, bende gelirim zaten.

Geçen pazar ben de gittim K.Çekmece'den Polonezköy'e, sizin temponuzla kıyas olmaz tabi. Sizinkinden farklı olarak Göksu caddesinden çıktım, hani derler ya "dinim imanım gevredi" :)

Şimdi sizin güzergahın eğimini inceleyeceğim.

Edit: Benim çıktığım Göksu Caddesi değil devamı olan Atatürk Caddesi imiş.

Kudret abi performans turlarınızın ortalama hızı kaç civarında oluyor sizin

Polonezde Kartepe'yi konusalim.Konaklama, gunubirlik git gel 180 kusur km nasil olacak bilgim yok.Acikcasi ben gelmek istiyorum.Kis gelmeden iyi gelir ))

@adem dualı

adem bana buradan yaz ya da kartepe topiğine yaz, ne vakit ona göre bana gelirsin bi akşam öncesi ertesi gün saat 04.00 de bizden çıkarız 15 gün verirler herhalde,,

@Sinan Çakır

eski çalışmalar şöyle idi bıçkıdere etabı ilk 60 km de ortalama 30 idi ,130 km lik etaba eşdeğer ora ki çalışmalar devam edecek ,,

@M.atay
şimdi murat iyi sayılır, atay dostum sen saat 04.30 da kesin bostancı iskelede olman lazım hemen basacağız 39 km sonra eskihisara ve ertuğrul eskihisarda bekleyecek murat maratoncu sıkı koşar 40 km de iyidir, bu işi yapar, tavşanlıda çok iyi bi derece yapmış idi geçen sene,,
atay dostum olay bu,,
kartepe olayı,,
bostancı-eskihisar,,
(link)
topçular suadiye köyü,,
(link)
16 km rampa rampa çıkacağız ve 16 km aynı yerden ineceğiz
(link)
dönüş aynı ,,
bu hesaba göre 229 km ,,bize patlar bizim hız yapmamız gerekecek,,

Çok kötü sayılmam o vakit
Bugün bu turu tersten gittim dönüşte üsküdardan çekmeköye hep trafiğe takıldım ort hızım 19 idi

kudret abi alemdağ orman yolunun içinden polonezköye patika var orayı biliyorsan güzel rotadır oldukça zor bir parkurdur

(link)
Benim katilim bu sekilde olur.

@özer çankaya

yalnız atay 28 de ben 28 de asfalttan devam edeceğiz ve polinez meydandaki cafede stop edeceğiz 26 jantlar girer,onları bekleriz..

@M.atay

saat 04.30 da bostancıdan tek oralara gelmek valla sakat şimdi bana sadece murat o.k derse bu iş olur aksi takdirde 12 .tur kartepe şile -darlık olacak ayın 27 sine olur,
ikinci alternatif anladığım kadarıyle yüzde 90 ..yani şile-darlık,,ekip tam olarak bostancıda saat 04.30 da toplansa sorun değil ama herkes birbirinden çok kopuk bu da kartepe gibi ağır tur için çok büyük bir handikap olmakta kartepe murata bakıyor cagligil 'e ,murat ok derse saat 04.30 da biz murat ile bostancıda buluşarak 6 ekime bu işi bitiririz ,atay dost sen aynen orada beklersin zati oradan gebze yoluna çıkacağız , gece sürüşü olacak tabi,,,

liste güncelleme,,

güzergah,,

(link)

dönüş aynı

sürat yapacaklar,,

1- kudret-28
2- adem dualı-26
3- atom kamil-26
4- özer,,-26
5- m .atay-28
6- sinan -26 kesin değil,,

kontenjan 10 bisiklet tempo hızlı olacak,,bekleme yok lastiği patlayan kendi değiştirecek ve ekibe yetişecek,,iç lastik pompa ve kask zorunluluğu vardır,,

saat 08.30 üsküdar motor iskelesi....hemen hareket ,,,polinez ,
hekimbaşı girişi ...

evet 6 ekime ben kartepeye ayar çekeceğim bunun için,,

1- aytekin erzan 400 km in fatihi ve kartepenin tabusu onda ,,o.k derse eyvallah,,
2- murat o.k demez ise iş aytekine kalır
3- murat o.k demez ise aytek o.k demez ise ertuğrulda o.k demez ise iş benle ataya kalır
ve iki kişide çekilirmi çekilmez mi , ona bakacağızda gece saat 04.30 da basacağız kaynarcaya ama bisiklet yoldan tabi 66 madde beni bağlıyor ,,karayollarının ,,

polineze benide yaz kudret abi :)

Geri