Poların engellediği RC3 GPS saatin verilerini 2020'de senkronize etmek

Polar Ne Yapmaya Çalışıyor?

  • Yeni özelliklerden en iyi şekilde faydalanalım kuzum

    Katılım: 0 0,0%
  • Bu cihazlar akıllı telefonlarınızla eşleşmiyor size strava segmentini gösterenini verelim beyler

    Katılım: 0 0,0%

  • Toplam katılım
    5

Sinanthewhite

Aktif Üye
Kayıt
23 Mayıs 2020
Mesaj
146
Tepki
402
Yaş
32
Şehir
Kocaeli
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese selamlar.
Satıcıdan dolayı hayatımdaki en iğrenç alışverişi yapıp Polar RC3 GPS saati aldım geçen gün. Beni saatten soğutan ikinci etmede Polar'ın kendisi oldu. Şöyle ki Polar saatlerini online hizmetle eşitleyecek şekilde üretmiş, cihazın kaydettiği bilgilere ulaşmak son derece zor görünüyordu. 2019'yılında da eski cihazlarının tamamına desteği kesmiş, destek almaya çalıştığınızda yeni Polar cihaz satın al yeni özellikler kullan! gibisinden akla mantığa sığmayan yazıların olduğu web sayfalarına sürüklüyor insanı. Fakat ben yılmadım...
Bakmadığım yerli(çok yok) ve yabancı kaynak kalmamıştı ki youtube'a bakayım dedim. Bütün Polar yazılımlarını (Flowsync, Weblink, Websync) denedim sanıyordum ki birşey gözümden kaçmış. Youtube'da saatini nasıl bilgisayara eşitlerken onu gösteren videoyu izlerken farkettim ki websync yazılımının 2.8.1 sürümünü kullanıyor eşitlerken. Denedim ve çalıştı!! :ssrtcbya:

Adım adım anlatıyorum nasıl yükleyeceğinizi;
1- (link) yazılımı indiriyoruz. Kendi gdrive'ımdan verdiğim linktir. 2.8.1 sürümü olması önemli. Polar'ın kendi sitesindeki 2.8.3 sürümü ile çalışmıyor bu işlemler.
2- İndirdiğiniz dosyayı yüklerken size 3 farklı seçenek sunuluyor. Polarpersoneltranier sitesiyle mi polargofit sitesiyle mi yoksa ikisiyle de mi yükleyelim diye, ikisiyle de diyin.
3- Masaüstünüze iki yeni websync simgesi gelecek, adının sonunda "(polarpersoneltrainer.com)" yazan uygulamayı çalıştırıyoruz.
4-Training computer' a girdiğinizde saatiniz bağlıysa saatin tüm ayarlarını değiştirebileceğiniz, hatta saatin altında logonun yerine canınızın istediği logoyu yükleyebileceğiniz bir arayüz gelecek.
ppt.jpg
5-Solda Training Data kısmına girdiğinizde saatin kaydettiği antremanların tamamını görebileceksiniz. Export seçeneği ile bunları bilgisayarınıza .hrm ve .gpx formatıyla alabilirsiniz.
menü.jpg

Bunu bir süre kullanayım seversem Polar' dan yeni cihaz alırım diyordum, ürettiği ürünün arkasında duramayan firmadan bir daha birşey almam zaten.

Edit: Ankete gelin çok eğlenecüük :koptum:
 
Son düzenleme:
Scudo

Semih Cavdar

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ocak 2018
Mesaj
3.167
Tepki
7.067
Şehir
Sweet home
İsim
Semih
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
BMC
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu bahsettiğiniz şirketlerin uyguladığı ürün satma politikası.. Aynı şekilde apple'da eski cihazlarına güncelleme vermiyor. Kısaca senin cihaz miadını doldurdu yeni cihaz al diyor. :) Bende Vantage M var. Cihazdan memnunum ama olurda güncelleme vermezse yeni polar almam gider başka marka denerim :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Sinanthewhite