Scudo Sports

polar saat için pil

Genar Batur

Forum Bağımlısı
Tepki
247
Bisiklet
Mosso
merhaba delta bisiklet kullandığım polar s720i saatin pili bitti ve izmirde bu pili bulamadım elinizde bu pilden var mı varsa fiyatı ne kadardır. yoksada bu konuda beni yönlendireceğiniz bir yer var mı

Scudo
Saatçilere sorun. Büyük ihtimalle vardır onlarda.

• Beğen
Tepkiler: Genar Batur
izmirde bilinen büyük pil merkezlerine, bu konuda uzman saatçilere, hatta casio ege bölge servisine bile baktım. izmirde bulamadım derken bunu kastedmiştim. işinde iyi olmayan bu işi ciddi yapmayan saatçiler zaten 2 tane pil biliyor biri cr2032 diğeri cr2016. saatçilerin çoğu böyle bir pil bile duymamış çünkü polar diye bir marka bilmiyorlar. polarda saolsun tr de hiç bulunamıyacak bir pil kullanıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Hımm. Pilin modeli nedir? Yani üzerinde yazan numaraları falan...

• Beğen
(link) aynı kod umarım olur. mümkünse free shipping yapın yani bir kaç şey daha alın ki 2-3 günde elinizde olsun.

• Beğen
öneri için teşekkür ederim ebayde 5 tanesi kargosuyla beaber 8.75 dolara geliyor zaten, onlara daha önce bakmıştım amacım bunu hemen alabilmek, hiç olmadı istanbuldan getirtmek son çare olarak yurt dışını düşünüyorum.

Ben dün izmir çankaya bit pazarında buldum. adil lokantası sol kolunuzda olacak istikamette 2- ya da 3 sokak sonra yani yaklaşık 200 metre ileride solda büyük bir dükkan var . İsmini hatırlamıyorum ama bulabilirsiniz sanıyorum. Orada da 1 tane kalmıştı 7.5 tl. istenirse getirtebileceğini çok az talep olduğu için ellerinde pek tutmadıklarını söylediler.

piliniz ne kadar kullanımdan sonra bitti (özelden cevaplarsanız sevinirim)

@Hasan Çağri

Çokmuş. :eek: Yurtdışından getirtmek daha mantıklı gibi. :rolleyes:

• Beğen
ebayden 8.75 dolara kargosuyla geliyor hemde 5 tane.

• Beğen
Tepkiler: S26
@Hasan Çağri

Ben İzmirden aldım diyorum 7.5 tl ye panasonic marka . Kaynağı finspor olmadığı da bariz

• Beğen
@Genar Batur

Ben bu satıcıdan almıştım zamanında.. Gelen piller gayet güzel, Orjinal panasonic. Şu ana kadar bir kaç arkadaşımda kullandı hiç sorun yaşayan duymadım.. ;)

• Beğen
iki gündür delta bisikletten bir yetkili yok galiba. kendi forumlarına girmiyorlar herhalde...

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Genar Batur

1.Kendi forumumuz değil
2.Zaten arkadaşlar gereken cevapları vermiş
3.Burası Delta'nın müşteri karşılama yeri de değil. 0 216 450 66 30 nolu telefonu ararsanız daha çabuk cevap alırsınız
4. İthalatçı Fin Spordur
Adres: Nüzhetiye Cad. No: 42/D 34357 Beşiktaş-İstanbul
Telefon: 0212 259 70 57(pbx) Fax: 0212 258 21 04-227 44 20
e-mail: info@finspor.com.tr

Arkadaşım
Çankaya bit pazarında büyük bir pilci var ben ısmarladım ve iki tane gelmişti
birini ben aldım.
Eğer satılmadıysa hemen gidip alıver.Fiyatı 15 TL.
mağazanın adını anımsayamadım ama bit pazarına girince 1 veya 2 tane pilci var zaten,bulursun...

• Beğen
Konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş ama zor durumda kalıp tekrar gerekenler için söyliyeyim,

C.F.L. CR 2354 pil taktım ve kullanıyorum. fiyatıda 3 TL.

Arkadaşlar Merhaba,

Bu pil (CR2354) Polar CS400 modeli için dün bana da lazım oldu.Sağolsun Genar Arkadaşımdan bir tane buldum. :) Bunun haricinde İzmir Karşıyakadaki bir elektirikçide de aynı pilden buldum.Eğer bundan sonra bu pili arayan arkadaşlarımız olur ise bana ulaşabilir, aynı firmadan tanesini 5 liradan alabilir.

(link)

bu sitede stokta yok olarak görünüyor!!mesaj attım bakalım ne olacak:)
bir kaç kişi daha atarsa belki etkili olabilir;)
fin spor da 30 tl bura da 3 tl!!!!:boese157: :eek:

Geri