Scudo Sports

Plus ön far sabitleme aparatı

Hakorman

Üye
Tepki
107
İsim
Hakan
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhaba, sorunumu nereye yazacağımı tam bilemedim, en uygun yer burası olur diye düşündüm. Elimde Plus marka ön far var, çok da memnunum şarj süresinden, performansından.. Dün geceki turumda gidona sabitleme yeri koptu maalesef. Aslında daha önce de kopmuştu ama ben bir diş altını kullanarak onu sabitlemiştim, o da kopunca kalakaldım. Silikon bir sabitleme aparatı var ve şu an tekrar kullanımı imkansız gibi. Ben bu farı gidona nasıl sabitlerim? Aliexpress'te bir sürü sabitleme aparatı var ama güvenemedim, belki daha basit bir yolu vardır da ben bilmiyorum. Yardımcı olması açısından bir kaç foto bırakıyorum, şimdiden teşekkür ederim.

DSC_2931.JPGDSC_2932.JPGDSC_2933.JPGDSC_2934.JPG

Scudo
(link)

yukarıdaki linkte yer alan lc-6 ile her farı takarsın. ben kullanıyorum. ayrıca aşağıdaki lastikleri de deneyebilirsin. bişey kaybetmezsin.

(link)

@makaram
dediğiniz ürünlerin siparişini verdim, bakalım ne zaman gelir, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: makaram
yalnız resimde ters göstermiş. ben lastikli kısımdan gidona tutturdum. diğer ayarlı kısmın içine de farı takıp sıktım.

Eski iç lastikten halkalar kesip kullanmanızı tavsiye ederim. Kalamar dilimler gibi yarım cm.lik parçalar kesip, ihtiyaç
duyduğunuz kadarını birbirine geçirerek her uzunlukta ve son derece sağlam tutma bağlama aparatları yapabilirsiniz.

Geri