Scudo Sports

Plasti dip ile yaptığım ilk uygulama

Plasti dip sadece siyah olarak mi satiliyor acaba? Baska rengi var mi?

Scudo
Gerçekten beklenmeyecek derecede hoş olmuş. Diğer renkler aynı profesyonel görüntüyü verir mi acaba diye de düşünüyorum. Lakin siyah cuk diye oturmuş.

güzel olmuş.. bende tek kutu ile arabanın jantı boyamıştım.. tazikli sudan uzak durmak lazım :)

@oktayakgoz Ben cevap vereyim sorunuza, plasti dip ile bölgesel tamir yapmanız avantajlarından biridir. Bölgesel tamir mümkündür.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Değerli bilgileriniz için teşekkürler. İyi günler de pedallayın.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Sağolsun ben offline iken sevgili @Atilla Gobel, arkadaşlarımızın sorularını cevaplamış, hakkını helal et dostum :)

Beyler bir de şöyle bir detaydan bahsedeyim, ürün Uygulaması esnasında son derece rahatsız edici ve insanı tıkayan bir solvent kokusu açığa çıkıyor. Kapalı ortamda yapmamın sebebi hava akımının uygulamaya zarar vermesini önlemekti ancak havasız ortamda minimum zarar ile uygulamayı yapabilmek için ağzımı burnumu güzelce sardım ve o şekilde yaptım.
Ayrıca bu ortamda fazla kalmamak için uygulamayı son derece seri yapmak gerekiyor ki her katı atmak, ortalama 1,5 dakikamı aldı. Yani çok seri bir şekilde uygulamayı Yaptım ve kaçtım diyebilirim, hem hızlı hem de Hatasız olmak gerekiyor. Buna rağmen birkaç noktada hatam oldu. Neyse ki daha sonra telafisini de yaptım. Bu uygulamayı yapacak olanlara tavsiyem, önce elinizi bu ürünü kullanmaya alıştırın. Youtube'da bununla ilgili videolar var.
Bir de bahsetmeyi unuttum, bir katı attıktan 15 dakika sonra bir sonraki katı atmak gerekiyor. Erken veya geç değil, tam 15 dakika sonra olması gerekiyor. Erken olunca boya bozuluyor, geç kalınca bir önceki katman ile yapılmakta zorlanıyor. Spreyi 15-20 cm arasındaki bir uzaklıktan püskürtmek gerekiyor, yakın olursa boya kabarır akar, uzak olursa tam bir tutunma yapmaz.

Muhteşem görünüyor, elinize sağlık!

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Kuzey Ege atomu parçalama işine banyoda devam ediyorsunuz sanırım... :)

tebrikler uygulama harika olmuş... üzerine decal uygulaması yapacakmısınız..?

@ERDİNÇ DURAN
Yok abi, boyle kalacak.

• Beğen
@Ahmet.S
Her renk var hocam yeter ki isteyin google amcaya plasti dip yazın online sitelerden satın alabilirsiniz..

Boyadan sonra ne kadar kullandiniz ? Bir sorunla karsilastiniz mi su ana kadar

(Konuyu takipteydim fakat yazilanlarin hepsini okuyamadim , daha once cvpladiysaniz kusuruma bakmayin lutfen :). )

@furkan.zaman
şu ana kadar hiç bir sorun yok, gayet başarılı.
sadece geçenlerde orta aktarıcıyı ayarlarken bir kaç sıyrık oluştu, onu da tekrardan üzerinden geçip uyguladım, yine orijinal gibi oldu.
sıyrılan yerleri hemen ürün uygulayıp normale döndürebiliyoruz.

• Beğen
@Kuzey Ege Bölgesel tamir olabilmesi en büyük avantajlarından biri zaten. Benim kadroyu bugün söktüm ve temizledim. Fren kaliperlerini boyadım ancak hareketli olmalarından dolayı verim alabileceğimi sanmıyorum. Yakında boyayınca fotoğraflarını atarım. Rengi biraz sürpriz olacak ama olsun :)

@Atilla Gobel
sevgili @Atilla Gobel, farklı renk bileşikleri şeklinde bir uygulamanız olursa gereken tüyo ve teknikler konusunda paylaşımda bulunabilirseniz çok dualar ederim :)
var benim de kafamda farklı projeler ama, sanırım kışı bu şekilde geçireceğiz.

Elinize sağlık ben bikere masa boyayayim dedim nedense böyle olmadı :acpsnr:
Ama artık o işlere bulasmiyorum ;)

Geri