@okkesmutlu
Saka bir yana bu nedemek? Gercekten anlamadim. Kelimelerin dördüde almanca ama bir cümle degil. Alles klar tamam demek ve Muss ich ben mecburum demek oluyor.
Besser zu schreiben kann man lernen!
@okkesmutlu
Belli.... Neyse konu kapanmistir.
Son bir soru size. Siz beni taniyormusunuz, ben sakaya vurdum ama sizin yazdiklariniz sakamiydi gercekmiydi anlayamadim.:islik:
@Murat Cömez evet gerçek orta çark koltuk direksiyon campy asıl havayı mali öğren bunları haydi iyi geceler,konu sahibi artik bence yeni konu açsın yazık mundar oldu konu
@Sinan A.@Emre Tekinarslan ben tourney kırarım
2 bin de zincir koparmış adamım ben
gerçi zincirde yaptığım bazı hatalar yüzünden ya neyse :islik::islik:
@Furkan BALAMAN
xt karşılığı x9
xtr karşılığı xx1 de olabilir bunu araştırmadan bilemeyiz.
x9 ile xx1 arasındaki modeller ara geçişler olabilir.
xtr ile xx1 kullanan birini bulmak lazım.
Shimano alivio'da kullandım sram x4'de bana kalırsa sram daha önde çünkü , daha hızlı ve sert vites geçişleri var ,ama uzun ömürlülük açısından shimano daha önde
burdan bi arkadaşın paylaştığı tabloda görmüştüm o dediğimi. benim araştırmam kadarıyla da zaten sram daha kaliteliymiş ayarları falan çabuk bozulmuyomuş. ikisinide kullananlar böyle demişlerdi.
@Furkan BALAMAN karşılaştırma tablosunu bende biliyorum. bu sramda daha çok model olduğu için öyle gözüküyor da olabilir. işin erbabı olmadan bişe diyemem.
Merhaba. Hiçbir masraftan kaçınmadan 2015 ağustosta bitirdiğim kusursuz bir bisiklet topladım. Herşeyden çok memnunum. Sram xx1 vites grubu ve sram xx fren grubu sete sahibim. Aşırı mükemmel ve kusursuz çalışıyorlar. Yıllarca shimano kullanmış birisi olarak çok etkilendim. Ama bu sıralar dikkatimi çekti. Zincirin temas ettiği ruble ve aynakol dişlilerinde yüzeysel renk değişmesi var. Yani sanırım çabuk deforme özelliği var. Shimanoların daha dayanıklı olduğunu tespit ettim alaşım olarak. Benim önerim para sıkıntı değilse alın ama bi daha uğraşamam derseniz xtr sete yönelin.
En kral set MTB
sram xx1 - xtr 9000
nedenleri
-xx1 vites kolunun atış kısmı istediğin açıda ayarlanıyor ancak kelepçe pimleri zamanla gevşiyor
- xtr rapid fire plus çoklu vites sağlıyor kullanımı daha kullanışlı ancak rubleyi yoruyor
-vites kolundaki materyallerin işçiliğinde sram carbon komple ve iç kısmındaki parçalar daha kaliteli
-xtr arka vites daha estetik olsada sram xx1in 1.1 çalışması nedensiz olarak iyi. xtr daha az yer kaplıyor shadow
- xtr shadow plus arka vites bacağı kilitleniyor sram xx1 de gerek yok böyle bir özelliğe kullananlara sorulabilir
-aynakol xtr açık ara önde esnemezlik ve 158 q açısıyla ama tek diş aynakollarda en kral diyelim race face next sl direct mount dişli aynakol ve cannondale FSA yapımı aynakoldur
- ruble xx1 yekpare tasarım ve mükemmel işçilik shimano xtr alaşım olarak iyi olsada çamur toz topluyor pimli sistem ve carbon block kullansada ağır
- zincir xx1 derim yinede hollowpin teknolojisiyle önde ancak xtr shil tech az sürtünme teknolojisi var
genel olarak mtb de sram xx1
yol bisikletinde
campagnolo super record
shimano duraace
sram red