Scudo Sports

Piyasanın en iyi grup setleri?

@okkesmutlu
Campy ney yahu???? Campy diye bir markami var??? Hic duymadim.

@Anonim
Ispanyollarla alakasini bilmiyorum. Yalana gerek yok, bilsem bilgi verirdim.

Scudo
Yahu arkadaşlar "Shimano" kelimesi "Şimano" dan gelmedir. Yani Türk üretimidir. :koptum::koptum::koptum::komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
her ağızdan bi kafa çıkıyor :ytrya:

@okkesmutlu Abi ne bilim ben kampanyolu duydu mu bizim Kütahya Tavşanlı gibi İspanya da bi şehrin ilçesi sanıyodum...Ayrıca bi konuda yanılıyosun Finlandiyanın başkenti Helsinki değil Dublin...Kanalds özellikle söyleyeceğim bunu :)

@okkesmutlu
O deyilde, size bir sorum var orta aktarici ne oluyor. arka ve önü biliyorumda oratyi tam cikaramadim. Biraz bilgi verirmisiniz.

@Murat Cömez ya senin gibi cahil kişileri niye foruma alıyorlar onu Anlamis degilm,hadi git ötede oyna,bu ne ya premium üye gibi tavırlar felan direksiyonun kac metre senin,orta çark kolu felan arkadaki çarklar bunları daha bilmiyorsun gelmiş bura bize koltuktan bahsediyorsun yahuu

• Beğen
Tepkiler: sarıibrahim
orta aktarıcı tekerleğin ortasındaki değil mi. hani teker dönüyo ya onun ortasında

@Murat Cömez

Murat abi orta aktarıcı da bisikletin ortasındaki aktarıcıdır. Üç adet aktarıcı vardır. Arka Aktarıcı, Orta Aktarıcı ve Ön Aktarıcı.. :)

@Anonim kardeş kendini rendice etme sor bana soylim anlatım ben bir zamanlar çöp kamyonları arkasında hizlar yapmış elit bir sporcuyum,

Ya adam daha değiştiricinin ismini bilmiyor aktarici felan abim ayranmi aktariyon,ortadaki çark varya one oynatan kol iste zinciri atirmaya yarar :komik:

almanyadaki amcamın oğlunu aradım. shimano nun fabrikasını dayısı satın almış onlar işletiyomuş. yani türk malı olmuş oluyor. @Anonim @SerkanH @Murat Cömez abi kesin bilgi bunu yayalım

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@okkesmutlu
Tamam abi öyle yaparim.

@chnkrmz
Ama adamin birisi zincir orta aktariciya sürtüyor ayar tutmuyor diye yazmisdi.

@SerkanH
Bilmiyordun, tesekkürler.

@okkesmutlu
Cöp kamyonunun arkakasindami yapiliyor elit sporculuk?

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Murat Cömez evet sen bilmesin bu işleri git önce çarkları öğren hadi ötede oyna kibarca sor bilgi akitayim küp olursun küp sonra gokil bile kıskanır seni dur su geziniyor efendiye yanıt verim adam daha ortadaki aktarma kutusunu bilmiyor yahu alles klar muss ich

Arkadaşlar daha uzatmayalım bence birbirimizi kırmaya gerek yok.

Konu kapanırsa olan konu sahibine olacak. Yazık adama :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@SerkanH
evet, orhun nehri yatağında bulunan aynakol fosilleri bu tezi oldukça sağlam bir şekilde tamamlıyor bence.
Tabi o zamanlar mtb aynakolları iki yaprak, sonra evrim süreciyle üçe dönmüş yaprak sayısı.
Bakın ne kadar enteresan,byakın tarihe gidiyorum, ilk üçlü yaprak fosilleri ise finlandiyada bulunmuş, demek kavimler göçünde bisiklet kullanmışlar.
Çok derindir tarih bilgim.

@Anonim kardeş ortada çark varya hani ayakla tepikledimiz orda bir kutu var iste o kaydirici arada kremini surki iyi kayması lazim iste kampylerde bu sorun yok cunki orta kutu yok

@Tolga Çelebi
Yok hacı, she man o koyucam, bayan müşterilerimiz de olsun. Bisikletçiliği erkek sporu olmaktan kurtaracağız hamdolsun

Tamam ben konudan ayriliyorum, siz gecin bakalim dalganizi. Birdahaki gelisimde ben sizlere bilgi verecem.:koptum::D:):harika:
NOT: Eski üye olana kadarda bekliyecegim. Okadar....

@Tolga Çelebi Tolga konu kapanmaz, yönetciler biz birbirimizi kirmiyoruz. Yöneticiler durumu cakmistir diye düsünüyorum. :D

@Murat Cömez abi bence yönetici sram ürünü. shimano kullanıcılar oluyor. :hihi::hihi: beyin sulandı artık :D

Geri