Scudo Sports

Piyasanın en iyi grup setleri?

Tourneyi 7000-8000 km çevirmiş adamlar var. Gelirler birazdan buraya. Ona göre :krnz:

Scudo
@Sinan A.
Ozaman campagnoloyu iyi tanimak lazim, Campy mtb olan setlerde var. Yenilerde degil belki ama var.

Buyurun....
campa_ic_gruppe.jpg
1831754-u4lgchhlw1nj-p1090532-large.jpg

Simdi MTB'yi taniman icin iste sana bir neden.:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
krallık derken. şovalye olmaz mı. xtr kral sa xt de şovalyedir sağlamlık olarak daha sağlam. bence xt al.
yanlışım varsa düzeltin. sağlamlık konusunda en üst düzey xt diye biliyorum. xtr yarış için olduğundan malzemesi hafifletilmiş kullanılıyor. çok zora gelirse kırılabilir galiba.

Bu konuda XTR'ler, XT'ler,XX1'ler,XXO'lar,Dura-Ace'ler,Super Record'lar,Red'ler havada uçuşmuş.

Ancak bir geldiğimiz yere ufacık baksak ayarı düzgün aralıklarla yapılan Tourney'in bizi yıllarca götürdüğünü biliriz.Yani Tourney deyip geçmemek gerek. Tourney olmasa yukarıdaki setlerden hiç biri olmayacaktı.

Yol için ; Super Record
Dağ için ; XTR

• Beğen
Tepkiler: sspl ve Kuzey Ege
@Anonim @SerkanH yapmayın yav. @Murat Cömez abi belki yeni üye belki bunların hiç birini blmiyo olabilir. laf aramızda kalsın bisikleti bile yok. tmm ama duyduklarınıda söylüyo olabilir. ama yardımcı olmaya çalışıyo. size hiç yakıştıramadım :krsn: sizin murat abiye arka çıkmanız lazımdı :koptum:

• Beğen
Hayad al birini vur ötekini.:D
Yeni üye olmam sizi neden bukadar gerdi. Biride @SerkanH mi ne o üye iste. Bilmiyor olabilirim ama google bana herseyi anlatiyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Öncelikle kendine sor, nasıl parkurlarda mtb yapacaksın? Çuvalla parayı XTR a gömmene gerek yok bence. SRAM setlere de bir gözat derim ben. Arazide nedense SRAM tercih edesim var. X5 çok hoşuma gitmişti. Gayet de işkence çekmiş ama hiç sıkıntı yaratmamıştı. Çamurdan yağsız kaldığı halde çatır çatır çalışmaya devam etti. Fiyatı da uygundu buna rağmen sonrasında da hiç problem çıkarmadı. SRAM X9 a bir bak, olmadı SRAM XO yu incele.

başlığa tekrar cevap vermek gerekirse. en ucuzun en iyisi bence shimano da xt sramda x9
bunlar hem en sağlam hemde uygun fiyat sayılabilir. xtr da fiyat birden coşuyor :D

Yeni üye demek bilgisiz anlaminami geliyor,komik yahu.şu aldığınız kadroyu resmini yuklermisiniz merak etim bende .

@okkesmutlu
Bende bu olaya sasirdim, yeni üyeyim diye söylemediklerini birakmadilar. Sanki tek kendileri biliyorlar.:acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@okkesmutlu
Ben zaten cömezligimi biliyorum, ama birgün usta olunca bunlara cevabimi verecem. Bosver hic aldirma onlara sen, onlar sadece kendileri biliyorlar saniyor.
@SerkanH ben XTR'in ne oldugunu biliyorum, en kaliteli alman ürünü oluyor kendileri
@Anonim ben campanyolunun da ne oldugunu biliyorum, cinler bu ürünü taninsin diye üretmis ve süper piyasa yapmis.
Buda size kapak olsun....hahahahaha

@Murat Cömez abi yanlışın var. shimano amerika malı :eek: campany de shimanoda kampanya olduğunda yanında hediye veriyolar. aynısını benim amcamın oğlu aldı kırmızısını

@Murat Cömez
Cok şey bilmiyorsun bak yeni üye olmamdan beli,bir kere xtr alman değil finlandiya helsinki mali bunu ogren,sonra campy ise çinliler üretmiyor bunu,campy bahama adaları varya adi ordan gelişiyor az dusunsen anlarsin,kamp demek kisaca bahama ürünü

• Beğen
@Murat Cömez Demek ki neymiş yeni üye diye dalga geçmeyecekmişsin bize ders verdin abi ;) Bu arada kampanyola nın İspanyol larla bi alakası var mı ;)

@chnkrmz
Cihan senin yanlisin var, shimano amerikan mali olarak piyasaya tanitiliyor ama cin gercekte alman mali.o_O

@Anonim bak kardesim campangoloyu açıkladım öğren hey yavrum hey bide bisiklet tanitiyorum tarzında kanalın var,ama daha kampanyoloyu bilmiyon az oku oku anlatım bak,bilmediğin bişey varsa sorabilirsiniz.teker,direkson,koltuk orta çark arka çarklar hakında ogretirim

Geri